Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Ai rezolvat cu eroarea de la faruri de ai revenit la ele?

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

da-mi si mie linkul . totusi nu m-ai lamurit cu pedala de acceleratie ... si sunt oem sau china ? 10ks

Pentru acceleratie este doar capacul. Originale din China 100%, nu-ti face griji :)

Ai rezolvat cu eroarea de la faruri de ai revenit la ele?

Nu am rezolvat...dar lumineaza prea bine... :banghead:

Link către comentariu

Acel capac se lipeste peste acceleratie?

Link către comentariu

Nu, nu se lipeste. In dreapta si jos este ambutisata pe grosimea pedalei originale, iar in stanga sunt 3 sau 4 lamele pe care le indoi, dupa ce ai fixat-o.

Pentru liniste se poate pune si dublu adeziv, dar nu cred ca este necesar, fixarea este solida si fara niciun joc.

La footrest trebuie desfacut plasticul de la prag + manerul de deschidere al capotei + plasticul unde este manerul si se prinde in surubul original.

Link către comentariu

Cum facem ca vreau sa ma bag si eu la un set :)

Link către comentariu

La kit-ul asta pedala de acceeleratie vine cu totul, nu e doar capac. Celelalte doua sunt identice.

Link către comentariu

doar ca nu ai si foot rest ! si este tot cu capac nu cred ca este cu acceleratie .

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Peste tot am vazut ca pedala e cu totul, o sa vad exact dupa ce comand setul pentru ca am de gand sa-l iau zilele astea.

Footrest-ul este separat, asa e, si e 80 de lei unul parca.

Link către comentariu

am intrebat eu pe chat acum si mi'au zis ca este ornament nu este pedala cu totul ! 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

M-am decis sa comand un set de arcuri si as avea nevoie de informatii. Pe scurt:

Pe stikerul de la usa soferului scrie:

1 - masa maxima autorizata pe fata 920 kg

2 - masa maxima autorizata pe spate 930 kg

Arcurile sunt dupa cum urmeaza:

1 - H&R Sport 29008-1 - Lowering 35 mm, from 981 kg front axle weight, axle load front up to 1020 kg Technical Information Number 12, Technical Data note with TÜV certificate;

2 - H&R Sport 29008-2 - Lowering 35 mm, axle weight front from 1021 kg, general operating permit (ABE), Technical Information Number 12, observe the technical data, with TÜV certificate;

3 - H&R Sport 29008-0 - Lowering 40 mm, axle load front up to 980 kg Technical Information Number 12, Technical Data note with TÜV certificate;

Dupa mintea mea ar fi tipul 1 sau tipul 0, desi masa mea 920 kg se incadreaza doar la 0...

http://web1.carparts-cat.com/default.aspx?230=1&34=0,2014089&36=189&35=0&32=5941&14=1&10=107F739C534D466394192383867EFF70107001&12=130

Help?

post-111406-0-40836600-1370522870_thumb.

Modificat de I ffocus I
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Becuri galbene de ceata Nokya. Momentan sunt  :unsure:  :D  :unsure:  :D

Poate pe Golf arata mai bine...

post-111406-0-99722600-1371721663_thumb.

post-111406-0-63612600-1371721664_thumb.

post-111406-0-20416600-1371721665_thumb.

post-111406-0-68960200-1371722190_thumb.

Link către comentariu
Master_Blaster

Cum se vad stinse? Ca nu prea o sa le folosesti, decat daca vrei ca fita.

Link către comentariu

Stinse nu se vad ca in varianta cu folie, doar foarte putin galben, cand te uiti din fata.

Link către comentariu

arata mult mai bine cu folia galbena ! are cineva idee ce cod de galben la oracal ?

Link către comentariu

arata mult mai bine cu folia galbena ! are cineva idee ce cod de galben la oracal ?

Seria 8300 Transparent / Cod 025. Daca erai in Bucuresti iti dadeam eu, mai am in jur de .7mp

Interesant, eu caut becuri galbene pentru a mea. De unde-s luate?

Eu le-am primit de la Rave, care le-a luat de pe Ebay, cred. In Romania nu am gasit, desi am sunat la 500 de firme...

Link către comentariu

Chiar acum ma uitam la cursa de la LeMans si m-a surprins faptul ca mai toate masinile au becuri galbene, nu xenoane. Poate au ei un motiv si e ceva de capul lor...

Link către comentariu

Becurile galbene sunt mai putin deranjante, nu sar asa de mult in evidenta ca xenon-ul. La o cursa de noapte numai de xenon in retrovizoare nu iti arde.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!