Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Multumesc, am sa trec pe la ei.

In alta ordine de idei, cine se scoala de dimineata, trece de 10k km  :somnmare:

post-111406-0-96582500-1365054479_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

La cat mai multi fara probleme.

Eu acum am observat ca tot volanul e din piele perforata, interesant.

Link către comentariu

Mersi.

17" Porto / Michelin PS3 225/45, poze maine dupa baie.

Anvelopele sunt de geniu...

Link către comentariu

Asta da cadou de 10.000km  :icon_thumleft:.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
micuzzu_marius

suuuuper, cum e senzatia cu 17" fata de 16"(rigiditate, stabilitate, frana, consum)te gandesti sa o cobori sau ramane asa? Felicitari :icon_thumleft:

Link către comentariu

Comportamentul s-a modificat in bine, chiar m-am mirat ca nu este mai zgomotoasa la denivelari (am pus 2.2 cu 2.1), in schimb zgomotul la rulare este putin mai mare.

Cu cele Michelin 205/55/16 imi auzeam si gandurile.

La consum am incetat sa mai mai uit de ceva timp   :lol:

Modificat de I ffocus I
Link către comentariu

Aratau foarte bine cand te-am vazut azi :)

Si eu am avut Porto, foarte bune dpdv al calitatii si sunt destul de usoare!!!

dsc0400j.jpg

Modificat de redeye
Link către comentariu

Tu erai pe pod cand veneam de la aeroport? :)

Sincer nu mai stiu pe unde eram ca am mers prin tot buc azi :))...acum vreo 3 ore...dar parca asa cred si eu ca eram pe un pod

Modificat de redeye
Link către comentariu

good good !!! :d

cand ii faci coborarea ? ca tot ati innebunit lumea cu cele arcuri :lol:  :icon_bounce:

Link către comentariu

Frumos proiectul tau cu aceasta Jetta. Ma intreb daca nu era mai rentabil sa fi comandat masina cu mai multe optiuni oem care sunt ieftine din fabrica (gen sa fi luat Comfortline/Highline + tempomat + volan multifunctional + bluetooth + RCD) si cu imbunatatilre standard (cotiera, plastice la portbagaj). Iar in timpul in care asteptai comanda sa fi inchiriat o masina ieftina gen Logan ptr 2 luni...

Ca imbunatatiri, cred ca inainte de suspensia H&R (care nu e foarte practica in RO), ai putea sa cauti niste stopuri LED cu look OEM...

Modificat de nsm
Link către comentariu

De.ar sti omul. Sa stii o treaba ... greu cu banii gramada in ziua de azi. Asa macar usor usor o faci cum iti place !

Link către comentariu

arata super bine  :icon_thumleft: . acum sa te vad cu garda la sol si dupa aia astept(am) impresii

Link către comentariu

La inceputul topicului ai mentionat ca ultima masina avuta inainte de Jetta, un Mondeo diesel de 2.2.

Acea masina era un monstru dpdv al dimensiunii, greutatii si puterii (aprox 180 cai + cuplu de tractor).

Cum te impaci acum cu Jetta 1.2 tsi care e usoara, cu putere mai mica?

Link către comentariu

Pana acum, in oras, ma impac foarte bine cu motorul si dimensiunile ei. Faptul ca este extrem, extrem de silentios, imi da o stare de bine in fiecare zi. :)

In concediul ce vine, incarcat serios, voi vedea probabil diferenta. Oricum, eu mereu m-am adaptat la posibilitatile masinii, avand masini de la 68 pana la ~180 cp.

ps: la Jetta ar fi trebuit sa astept 4 luni, comanda in Sept cu livrare in Feb

Link către comentariu

Da, in oras e ok tsi de 105. Il conduc si eu de 2 ani si e fasnet si econom. Totusi la drum lung, tdi-ul e suveran. Mi-ar fi destul de greu sa ma intorc inapoi de la 170 la 105 cai la drum lung... Dar nu imposibil.

Link către comentariu

te'au prostit si pe tine marius in legatura cu comanda care dureaza 6 luni ! maxim 3 luni daca ai vazut mai ceilalti colegi ! au o vrajeala !

Link către comentariu

Posibil, insa nu am avut chef sa risc, chiar vroiam masina in maxim 1-2 saptamani. M-am si dus le ei ca un miel la taiat, necunoscand pe nimeni, gen "astia-s banii, ce aveti ACUM?".

Ar fi fost frumos un HL cu DSG, dar nu mai conteaza acum :)

Referitor la anvelopele Michelin PS3, care e treaba cu faptul ca sunt mai zgomotoase dimineata cand plec si se "linistesc" dupa cativa kilometrii? Ma cam enerveaza... :dry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!