Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

Nu au motorase, desi cand le-am cumparat mi s-a spus ca au. La farurile originale nu umblu, nu se stie niciodata cand se "topesc" astea chinezesti.

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am chinezesti la Fiat de 4 ani si nici o problema pana acum

fiatck.jpg

ma bag si eu in toamna sa le schimb ca poate revin la preturi mai accesibile un pic  :D . Astea au costat 300e de la acelasi vanzator ca si ale tale.

Link către comentariu

Sunt superbe :D. Banda luminoasa seamana cu cea de pe A4.

Eu zic ca poti sa le vinzi destul de repede pe ale tale.

Link către comentariu

:D  le-am scris eu acum o luna si nu mai vreu  :tuktuk:  450e farurile + 360e transportul  :grrrrrr: . Trimitele si tu un mail, poate au mai micsorat transportul  :RO flag:

Link către comentariu

Organizati un group buy si la achizitia a 3 seturi de faruri deja aveti transportul la 120euro. Poate chiar scoateti o reducere la faruri.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

eu zic ca sunt mai faine alea replica dupa original ! ce parere aveti ? poate facem un grup buy si luam mai multi.ar fi bine sa fie o firma care sa aduca sa dea garantie cum au fost a lu ffocus ... si vad ca xenoanele au fasciculele destul de bune . se vad chiar cu dungile alea specifice .(nu cunosc exact termenii)                             http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5836209-MK6-Jetta-GLI-2013-replica-HID-headlights.-*Review*

Link către comentariu

si nu sunt mai faine marius ? mie imi plac cel mai mult astea " gen oem " . arata cel mai bine masina cu ele si vad ca bat bine si creeaza si liniile alea fasciculul de lumina 

Link către comentariu

daca va comandati faruri sa va interesati sa fie lupa pentru xenon. eu nu am facut asta si cand am pus xenonul pe ele am vazut ca dau un con de umbra fix pe unde ar fi un pieton daca ar merge pe sosea. Scrie pe capacul de inchidere "NO HID BULBS".

Link către comentariu

pai daca e sa le luam.. luam exact ca ala de pe vortex. cu tot kitul cu xenon in ele cu tot ce trebuie. singura diferenta dintre cel original cred ca ar fi corneringu afs-ul ala . in rest am inteles ca bat foarte bine .uitate in linkul de mai sus

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am dus-o si pe plaja...  :frigbaitata:

ps: acum am realizat ca am un fetis cu stopurile

post-111406-0-83819000-1362138555_thumb.

post-111406-0-26136500-1362138556_thumb.

Link către comentariu

buna ideea! am fost weekendul trecut la Modern pe plaja dar nu mi-a dat prin cap. :tuktuk:

Link către comentariu

:RO flag: . Asa da. Astept sa vina iepurasul si la mine ca sa fac un schimb rcd cu rns 510

Link către comentariu

asa mult?... hm.. eu stiam ceva de 300- 350 maxim :-?

ce spuneti baieti ? ne bagam? arata fain rau. cu transport inclus 40 £ ! http://www.ebay.co.uk/itm/VW-JETTA-VI-6-up-2011-TRUNK-LIP-SPOILER-unpainted-/140560026241?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D6053362226955081433%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26sd%3D140560026241%26

nu stiu ce ar vrea sa zica cu treaba asta " Made of flexible but durable polyurethane plastic " . deci nu este abs. dar daca il vopsesti nu crapa fiind flexibil ? sau cum zic ei ? o idee ?

Link către comentariu

mai intai sa vina iepurasul cu ieuroii si vad eu atunci ce o fi, 

pe mine nu conta ca nu lipesc nimic pe ea, ca sa aiba de unde incepe rugina sa o pape 

Link către comentariu

adica sa o pape rugina ? are banda dublu adeziva 3m spoilerul ala .. ! deci n'are ce rugina sa apara . nu se gaureste nimic .. !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!