Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

dar ce ? au scris astia in cartea tehnica cum ca ar avea frigiderul in portbagaj ? :)) LOOOL

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

daps o stiu reclama :))) e criminala i'am dat replay de vreo 3 ori cand am vazut'o :)) GENIAL !!

Link către comentariu

dany ne faci in ciuda aici !!! :)) cu reclama asta

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Maine dimineata la 07:30 sunt programat pentru schimbarea lantului de distributie...la 7000 km...incredibil.

Sper macar sa o iau pana la pranz, altfel ar trebui sa imi dea un GTI/Scirocco ceva, sa ajung pana in Brasov :))

Asa face cand accelerez 

Link către comentariu

Le-am dat mail, ca am un zgomot suspect. Cand am fost sunat pentru detalii, am coborat la masina si am pus telefonul sa auda zgomotul :))

Concluzia a fost "Clar, distributia trebuie schimbata".

Cat despre termen, asa mi s-a spus, ca daca o aduc dimineata la prima ora, termina pana la pauza de masa.

Link către comentariu

ooo da :blink:  :blink:  :screwy:  sa dea dracii ... nasoleala.. eu as zice sa stai dupa ei si sa vezi ce'i fac ... inainte parca era problema cu un senzor la 1.2 

Link către comentariu

In final un update de soft a rezolvat problema, in sensul ca zgomotul a disparut :)

Am un scan de la Steering Wheel Module care arata asa:

Address 16: Steering wheel       Labels: 5K0-953-569.clb
Control Module Part Number: 1K5 953 521 AE    HW: 5K0 953 569 
Component and/or Version: LENKS.MODUL   014 0140
Software Coding: 4080000000
Work Shop Code: WSC 01973 973 01973
ASAM Dataset: EV_SMLSNGVOLWSXS A01004 (VW32)
VCID: 70E43B48AB1F409E781
No fault code found.

Are cineva idee ce naiba inseamna TBD?

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions#Part_Number_5K0-953-569

Link către comentariu

Alta viata cu plafoniera Highline. Plug&Play baby.

To Be Decided? :)) Tare.

Sa inteleg ca aflu daca trebuie sa schimb neaparat modulul, pentru retrofit comenzi pe volan, cum?

Link către comentariu

am impresia ca trebuie sa schimb calculatorul de coloana si sa.ti cumperi butoanele pentru comenzi.nu merita sa cumperi alt volan ,si era sa uit si cablu pentru conectare 

Link către comentariu

Cat ai dat pe faruri? 290 E setul sau pe bucata ca ma cam bate un gand:))

310 euro au fost mai exact, nu ma intreba de ce pe site erau 290 euro... Romania.

Si unde le-ai reglat ? Am nevoie, dar nu cunosc service-uri care sunt bune pe reglaje..

Nu stiu service-uri care pot face reglaje. Eu dupa ce le-am montat, am cosiderat ca bat foarte bine.

Colegul Rave a mers putin cu masina si iti poate spune daca i s-a parut ceva in neregula.

Link către comentariu

Am mers si sunt absolut geniale farurile. E diferenta de la cer la pamant intre ele si halogenele mele (sau poate ar tebui sa spun de la zi la noapte :)) ).

Sunt setate ok si se pot seta foarte usor la un perete. Cu atat mai mult daca ai pe cineva cu xenoaone OEM care sa faca nivelul...

Link către comentariu

Urmatorul upgrade cred ca vor fi aceste faruri, din cate vad ai lupe si pe faza lunga ceea ce nu e rau, sunt bixenon(super), balastul de la xenon e integrat in carcasa farului sau e separat? Din ce a spus AlBundy nu au becuri de pozitie, dar au trase firele, se poate monta bec sau mai bine sa le leg la DRL pe post de pozitie?

Link către comentariu

Faza scurta este bixenon cu shutter, faza lunga are lupa, dar este bec normal H7 cred.

Balastul este integrat. Mai bine legi DRL pe pozitie, asa am facut si eu.

Cand este pe DRL, se stinge partea pe care dai semnal, iar de la pozitie in sus, DRL-ul scade la jumatate din intensitate.

Daca mai ai intrebari...

Singura problema care inca ma scoate din minti este ca nu pot scapa de eroarea de bec ars.

Link către comentariu

si modificarile astea cum se fac ? La mine (la polo) pe 0 este faza scurta, pozitie sunt ledurile, iar faza scurta e faza scurta + leduri. Se pot modifica cumva setarile astea ?

Link către comentariu

Eroarea aia nu cumva vine de la faptul ca nu vede DRL-ul? Caz in care daca muti DRL-ul pe proiectoare ar trebui sa scapi de ea? 

Link către comentariu

Pai Al Bundy le-a setat asa din laptop. Eu nu ma pricep la chestiile astea, mai bine apelezi la cineva care stie ce face.

Acum depinde ce faruri ai, daca sunt OEM nu cred ca trebuie sa modifici nimic. La astea chinezesti am tot citit ca difera de la model la model, naiba sa le ia.

Eroarea aia nu cumva vine de la faptul ca nu vede DRL-ul? Caz in care daca muti DRL-ul pe proiectoare ar trebui sa scapi de ea? 

Tin minte ca eroarea nu era pe 0, adica pe DRL. Aparea in momentul in care treceam pe pozitie, unde initial nu se aprindea nimic, farurile neavand becuri de pozitie separat de DRL.

Chiar daca a pus Al Bundy DRL sa ramana si pe pozitie, tot apare eroare. Probabil ca daca stai pe ele si aprofundezi problema serios le poti rezolva, dar...a fost si frig... :))

Link către comentariu

Faza scurta este bixenon cu shutter, faza lunga are lupa, dar este bec normal H7 cred.

Balastul este integrat. Mai bine legi DRL pe pozitie, asa am facut si eu.

Cand este pe DRL, se stinge partea pe care dai semnal, iar de la pozitie in sus, DRL-ul scade la jumatate din intensitate.

Daca mai ai intrebari...

Singura problema care inca ma scoate din minti este ca nu pot scapa de eroarea de bec ars.

Multumesc de raspuns, mai am o nelamurire, au motorase de reglare sau le ai pus de la farurile originale?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!