Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

dany am impresia ca trebuie neaparat ca vin niste cleme bagate in fiarele alea ...doar la un strung ... ca altfel nu cred ca se pot face gaurile .

Link către comentariu
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

In mod sigur in gaurile alungite intra clemele de la plastice si fara el nu ar sta fix si alte prinderi nu cred ca mai are in afara de cele de pe brat, eu cred ca o sa incerc sa fac gaurile din mai multe gauri cu burghiul si pe urma polizat la forma finala cu piatra de slefuit rotunda la dimensiunea corespunzatoare, pe urma vopsit sa nu rugineasca, daca au un pret decent bratele ar fi ok , dar e ceva de munca, plus trebuie reglat sa cada perfect etc etc

Link către comentariu

Codurile le iau maine, am lasat pungile in portbagaj. Au costat 70 lei, un pret decent zic eu.

Gaurile ovale nu au niciun rol :)) Piesa este goala pe interior, nu are absolut nimic. Intra fest pe teava si are 3-4 plastice care se petrec dupa teava si intra in gauri, pe partea cealalta, tot in piesa.

So, nu trebuie gaurit nimic, alea ovale sunt gauri...tehnologice?

Link către comentariu

woow !! super atunci ! pai si ce rol au gaurile alea ? :)))) foarte tare ! ma duc si eu sa le comand !

am pe ce cheltui banii acum marius ! :))

Link către comentariu

e placere pura cand mai cheltuiesc banii pe una alta la masina, da dependenta nu gluma :RO flag:

Link către comentariu

auleu !!! nu'i de gluma cu asta . a ajuns prietena sa-mi urasca masina :))

fiecare cu bau baul lui ... iti da o satisfactie intr-un sens sau altul. cu toate ca pentru cei nestiutori nu e nici o schimbare :)))

Link către comentariu

Hai mai baieti, zau asa: odata in viata ne luam jetta! :winter:

|ffocus|, vw or fi luat de reciclare barile direct gaurite, cine stie...sau le-au gaurit ei...sa reduca greutatea masinii :biggrin:

Codurile le iau maine, am lasat pungile in portbagaj.

Ai aruncat deja factura?

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Nu e mai simplu sa mutilati capacele, taiati clemele, din plastic si sa le lipiti cu silicon in loc sa dati gauri in masina? Mai ales ca nu e o gaura rotunda, e ovala.

Link către comentariu

Master_Blaster, dar nu e nevoie sa dai gauri, asa a zis |ffocus

Gaurile ovale nu au niciun rol :)) Piesa este goala pe interior, nu are absolut nimic. Intra fest pe teava si are 3-4 plastice care se petrec dupa teava si intra in gauri, pe partea cealalta, tot in piesa.

So, nu trebuie gaurit nimic, alea ovale sunt gauri...tehnologice?

|

Link către comentariu

5C6877363 82V Capac pentru canal :))

5C6877364 82V evident tot Capac pentru canal

59.27 lei ambele

Link către comentariu

daps ! seamana cu a4 :)) app si la un a4 am vazut asa balamalele astea doar intr'o parte acoperite si cealala "cheala" :)))

Link către comentariu

si la passat b7 e la fel din cate vad in poze, chiar sunt curios daca asa e, o fi passatul pentru America asa mai chel?

post-97030-0-37814800-1360073895_thumb.j

post-97030-0-25783100-1360073902_thumb.j

Link către comentariu

toti au acuzat jetta de m au disperat ca are bratele alea fara aparatori la portbagaj gen logan, ca nu are piston la capota, ca nu se pastreaza apa rece in portbagaj vara parca ar fi masina dozator de apa rece bla bla bla, dar uite ca si la A4, la Passat B7 e la fel cu portbagajul...

Link către comentariu

Am comandat si eu plasticele de portbagaj azi la pbv1 - 31 lei / bucata, timp de livrare 3-4 zile.

micuzzu_marius, eu stiam de toate astea cand am luat masina dar zau daca mi-a pasat de toate chestiile astea...mi-am luat o masina care sa imi placa mie nu altora :icon_thumleft:

Modificat de danny2012
Link către comentariu

:)) au probleme grave la motor daca deschid capota de atatea ori ca ii deranjeaza ca nu are pistoane si puii mei ....nu au torpedou cu frig? :frigbaitata:

Link către comentariu

exact si eu la fel, mi a placut f mult cum arata, am vazut la portbagaj, ca nu are piston capota, dar chiar nu m a deranjat , mi a placut interiorul, cum se conduce etc, ca nu stau in portbagaj sau in compartimentul motor...da nu mi mai bat capu...

Link către comentariu

eu nici nu am observat chestiile astea ! :)) abia tarziu dupa ce mi'am cumparat'o. Oricum nu se compara cu cea veche.eu o visam de cand o proiectasera astia si faceau reclama :)) WE LĂV JETTA :wub:

Link către comentariu

:)) au probleme grave la motor daca deschid capota de atatea ori ca ii deranjeaza ca nu are pistoane si puii mei ....nu au torpedou cu frig? :frigbaitata:

are torpedou refrigerat, dar un coleg de forum spunea ca nu e capitonata capota de la portbagaj la Jetta cum e la Superbul lui si de asta vara nu se mentine apa rece in sticle in portbagaj :lol: Looooool ca la superb se mentine rece ....din parti...
Link către comentariu

exact si eu la fel, mi a placut f mult cum arata, am vazut la portbagaj, ca nu are piston capota, dar chiar nu m a deranjat , mi a placut interiorul, cum se conduce etc, ca nu stau in portbagaj sau in compartimentul motor...da nu mi mai bat capu...

sincer fie vorba intre noi, cotiera aia e cam tarziu gandita, sa speram ca o vom achizitiona si pe aia.iar scaunele parca sunt ceva mai moi la golf si te tin mai bine in ele. sa nu mai zici la nimeni . nu stii de la mine :D :nono: :censur:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!