Jump to content

Candy White Jetta 6

I ffocus I

Postare recomandată

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• I ffocus I

167

• Rave

75

• Wiki

52

• The_Ego

48

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu au mai ajuns plasticile de la portbagaj? Si eu urmeaza sa ma duc la reprezentanta sa mi comand: cutie plastic baterie, capacul care vinea desupra pedalelor sofer si aceste plastice portbagaj, cam 250 ron ar fi toate cele 3 repere

Link către comentariu

Inca nu, daca iti vine sa crezi. Eu nu inteleg cum Skoda poate aduce piese in 48 de ore, iar astia...

Stai ca la ultima discutie mi-a zis ca a fost "refuzata" comanda, sau ceva de genul asta. Ca de ce vreau eu acele plastice...ca nu sunt siguri daca se potrivesc la masina mea...

Long story short, inca discuta cu nu stiu cine de la fabrica. Aberatii pe banii mei.

Link către comentariu

de la fabrica? ce treaba are fabrica cu niste piese de schimb? ca de fabrica care produce plasticele sigur nu poate fi vorba... cand ajung diseara acasa ma uit in etka si iti zic codurile de la plasticele de la portbagaj, cele care cred eu ca sunt/corespund. Inteleg ca ai comandat la Midocar, eu de obicei comand la PBV1, consilierul de la piese de schimb Cristian Berbec e un om de nota 10, comenzile au venit in max 5 zile.

Modificat de danny2012
Link către comentariu

@ danny 2012 piesele vin de la cel mai apropiat depozit gen austria, ungaria, faza cu fabrica e o vrajeala totala !!

@micuzzu_marius: este o cutie noua pentru baterie? sau despre ce este vorba ? ai codul la piesa

Totusi nu pot sa inteleg de ce acel plastic care vine sub pedale la sofer, lipseste la tot lotul ???? pe seria masinii apare,(adica ca si cum noi l-am fi cumparat) dar pe masina lipseste cu desavarsire !!! va salut !

Link către comentariu

Consilierii evita sa dea comanda.

Ei nu stiu daca se potrivesc sau nu piesele si ezita pentru ca au fost destui care au comandat piese si cand au vazut ca nu se potrivesc au venit sa faca scandal sa le dea banii inapoi...

Este vorba de cutia in sine. Noi nu avem cutie, bateria este invelita in materia. Se pot comanda peretii si capacul care existau inainte pe masini si la care s-a renuntat din motive de reducere a costurilor.

Exista poze si coduri, daca nu ma insel, in topicul de retrofit. Daca nu exista ar terbui adaugate...

Link către comentariu

Am mutat posturile offtopic aici, pentru ca informatiile sa fie mai bine structurate. Pastrati topicul curat.

Multumesc.

Link către comentariu

Nu ai lumina in fata din cauza ca lupele sunt pentru halogen nu pentru HID. Monteaza de curiozitate un halogen pe un far si o sa vezi ca am dreptate.

Link către comentariu

Nu ai lumina in fata din cauza ca lupele sunt pentru halogen nu pentru HID. Monteaza de curiozitate un halogen pe un far si o sa vezi ca am dreptate.

Maine schimb faza scurta cu 4300k. Nu ma pot obisnui neam cu tenta albastra, iar pe carosabil umed sunt praf. Eu nu stiu ce/cum vad unii care au 8000 sau 10.000k...

Alta viata cu 4300 :) Incredibil cat am alergat pentru doua becuri amarate. credeti-ma ca se vede excelent. Adica eu vad excelent, ca ele se vad alb-galbui si nu mai par csenoane, putin imi pasa.

...

Link către comentariu

Are cineva plafoniera cu lumini ambientale? Imi poate spune daca lumineaza cat de cat scrumiera?

Ma enerveaza la culme sa conduc noaptea cu plafoniera aprinsa cand fumez.

Am gasit la Midocar cu 270 lei TVA inclus. A mea arata identic, mai putin cele doua LED-uri, cred ca merge retrofit...

post-111406-0-86933900-1359393153_thumb.

Link către comentariu

Se potriveste perfect. Eu am trecut de la cea normala la asta cu leduri, e chiar ok.

Nu face lumina,lumina dar face o lumina ambientala care arata chiar bine. Oricum, e mai bine decat nimic, asta-i clar.

Link către comentariu

Dar cum asa ???numai p highline este cu lumina ambientala ?? Ce ciudat ...

Si da face o lumina slaba.lumineaza mai mult schimbatorul

Link către comentariu

Nu sunt fumator dar cred ca vezi.

Ne intalnim maine seara daca vrei sa vezi cum se vede pe viu, oricum stam aproape.

Modificat de Rave
Link către comentariu

Sfatul meu este sa nu mai folosesti scrumiera,in timp o sa iti miroasa urat in masina din cauza scrumului. Oricum mai mult ca sigur fumezi cu geamul un pic deschizi poti scruma pe geam. :icon_thumright:

Link către comentariu

Are cineva plafoniera cu lumini ambientale? Imi poate spune daca lumineaza cat de cat scrumiera?

Ma enerveaza la culme sa conduc noaptea cu plafoniera aprinsa cand fumez..

Dar de ce sa nu luminezi direct scrumiera? :D

8ysugapu.jpg

Link către comentariu

Nici nu imi place cum arata si nici nu ma ajuta in problema mea. :)

Ce ziceti de astea?

Revenind, am vazut aseara la Rave cum lumineaza cele OEM si sunt perfecte, am dat deja comanda.

Link către comentariu

Au sosit piesele :) Plafoniera cu lumini ambientale, grila cu margine crom si IN SFARSIT plastice portbagaj.

Diseara montaj + poze.

Link către comentariu

Frumos!

Codurile de la plasticele de portbagaj, se poate?

Chiar trebuie sa fie gaurite barele de la portbagaj, altfel nu poti sa montezi plasticele?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!