Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Nu vreau sa fac modificari la climatronic, e cel oem. Si la R tot culorile astea le are. Ce am facut pana acum a fost oem, voi continua pe linia asta.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un volan GTD de golf 6 ,cu un climatronic ultimul model de se vede afisajul in alb o sa faca interiorul maxim fiind OEM in continuare.De aia e bine ca ai masina ta,adica la ce rost sa faci un golf 5 1.4 TSI sa arate ca un Golf 5 R32 doar? ai putea sa aduci si din golf 6 GTD si din R32 si ar fi o personalizare numai a ta.Asa daca spui ca vrei sa fie ca un OEM R32 la ce ai mai pus schimbator de golf 7,daca ma intelegi ce zic!

Link către comentariu

Schimbatorul a fost o exceptie, vreau sa ramana golf 5, nu 6.

Va multumesc pentru sugestii, sunt binevenite!

Cu clusterul a fost o lupta cu mine insumi, daca as fi gasit maxidot de gt nu l-as fi luat pe cel de R.

Ideea mea a fost sa pun ce e mai frumos(dpmdv) din generatia asta pe masina.

Link către comentariu

Ok am inteles! Nu te gandesti si la o mica modificare pentru evacuare?nu trebuie sa sune agresiv ci doar mai frumos decat stock.Ai putea sa te interesezi si de un bov tot asa mai placut la auz,nu agresiv,care pe o benzinara prelungeste viata turbo!Sincer cred ca asta ar mai fi singurul lucru care ar lipsi pe masinuta ta! Mai frumos cel de R32...in fine fiecare cluster are "chestia lui " si anume "Boostul" de pe GT sau acele + afisajul de pe R32,nu ai incercat sa pui Boost-ul la tine? parca stiu ca am citit ceva si ai fi incercat acest lucru.

Link către comentariu

Evacuarea e schimbata de cand am pus fusta, nu am finala. Tocmai am achizitionat doua intermediare Milltek care vor veni pe partea finala.post-89504-14362929732988_thumb.jpg

Link către comentariu

Deci trebuie sa pui finala inapoi, nu? sigur o sa se auda frumos! Poti sa faci te rog un filmulet acuma inainte sa pui cele 2 intermediare si sa mai faci inca unul dupa intermediare sa vedem diferenta?daca vrei :D !

Link către comentariu

Am pus pe youtube mai multe, am acelasi user.

Astea doua vor fi in locul finalei.

Link către comentariu

Da acum am vazut! Se aude frumos,sunt curios cum o sa se auda cu cele 2 milltek,sigur o sa fie frumos!

P.S si cred ca ai terminat cu tot ce ai vrut sa faci! Acum doar sa te bucuri de ea pana o vinzi sau pana iti iei alta!

Modificat de duku228
Link către comentariu

Macar de-ar fi asa, dar mai am cateva de facut la ea. In primul rand sa revopsesc usile pe dreapta si un detailing exterior.

Sistemul audio sa il finalizez, trebuie sa iau tweetere si un set de midbass Micro-Precision, plus un amplificator.

Ma deranjeaza si aripioara de la scaunul sofer, sa vad daca o inlocuiesc sau vopsesc.

Mi-as fi dorit si un dsg, dar nu le poti avea pe toate.

Link către comentariu

La cum te vad eu sigur iti bagi nasu si ii pui DSG :D

Legat de cluster, nu pot spune decat ca arata perfect!

Link către comentariu

Merci mult! Poate doar sa gasesc o epava sa iau tot.

Link către comentariu

Nu iti recomand cu dsg...sunt prea multe riscuri si nu prea cred ca gasesti una 100% sigura in care sa stii cati km are,ca nu are nici-o problema si asa mai departe! In rest ce vrei tu e doar de intretinere-detailing,ca de upgrade-uri ai tot! 

Link către comentariu

Se gasesc mecatronicuri nu e problema. De obicei alea se strica. Eu as pune DSG si pe diesel dar mai intai ar trebui sa fie 4x4

Link către comentariu

Mai degraba se poate pune 4x4 decat DSG. Zic de pe BKD pentru ca a si existat BKD + 4motion.

Link către comentariu

4motion este plug&play la fel ca si la Jetta Mk5 (da, se poate pune si pe Jetta). Daca-i pui DSG si 4motion o sa ajungi in presa internationala cu modificarile pe care le-ai facut pana acum :))

Link către comentariu

Nu o strica, 4x4 e doar greutate in plus si pierderi in transmisie.

Link către comentariu

Normal...nu merita 4x4 la configuratia care o ai tu...daca ai mai avea 150-200 cp in plus poate,dar asa nu are rost.Stai cu ea manuala!daca o sa-ti cumpere cineva masina in stadiul care este o sa vrea sa o cumpere cu manuala.Eu cand aud de automata ma gandesc la o masina eleganta cu un sofer caruia i place confortul si "eleganta" sa spunem asa.

Cogdao,stiu ca tu vroiai sa o dai cu 10500-11000 euro numai tin minte,tu ai calculat strict fiecare lucru care l-ai pus pe masina si l-ai adaugat la pretul ei stock (8500 E maxim parerea mea,ca este stock) sau cum ai calculat?doar sunt curios,la ce pret vrei sa o dai stock fara ce ai pus tu pe ea?

Link către comentariu

E la vanzare la 10.000 euro. Calculat, ce am pus pe ea depaseste bine pretul afisat. Se da cu Speedline si Classix.

Link către comentariu

E ok pretul! Pai numai Speedline si Classix fac 1500 euro cu tot cu cauciucuri,sau ma insel?

Link către comentariu

Da, asa zic si eu. Mai rentabil pt mine ar fi sa dau jos tot, as iesi undeva la 11500, cu un pret de vanzare de 7500-8000.

Link către comentariu

Da...ar fi mai rentabil,tu stii...depinde de cat de mult vrei sa-ti schimbi masina,chestia e ca nici macar nu stii cum ai scoate banii mai repede,ori sa lasi totul pe masina si incerci sa o dai cu 10.000 care este un pret OK pentru ce are pe ea si la cum a fost ingrijita,dar lumea nu stie si cine are bugetul intre 9000-11000 nu cred ca se mai gandeste sa-si ia un G5 indiferent cum.. ori  sa o dai stock ,adica la 7500 acolo si dupa sa incerci tu sa vinzi restul.

Esti determinat sa o vinzi mai repede,te gandesti la o anume masina?

Link către comentariu

Era un particular, mike, care le vindea.

Eu vreau A5 sportback, am mai zis.

Nu ma grabesc sa o dau, daca era urgenta dadeam tot jos si aveam banii mai repede.

Link către comentariu

M-am hotarat, voi da tot ce am pus pe masina.

Azi am stat toata ziua si m-am gandit, vreau neaparat un A5.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!