Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Ai bordul schimbat.. interiorul schimbat.. sigur a fost dauna totala" :lol:

Link către comentariu

Sincer, nu cred ca va exista un nou proprietar in configuratia asta. Cand ma voi decide cu adevarat sa o dau, o voi face stock.

Pana atunci, vreau sa ma bucur de ea!

Maine urc si jantele pe masina, am uitat ca am nevoie de inele de centrare.

Link către comentariu

Dar clusterul de GTI cu maxidot, in kilometri este defect? de ce nu ai pus doar acele de R pe cel de GTI?

Link către comentariu

El a fost descris ca si defect dar afisajul e in stare perfecta. Probabil a spus asa vanzatorul fiindca lipseste partea frontala si un ac.

Nu l-am pus fiindca cele de gti au lumina de fundal albastra pe cand cele de r au lumina alba.

Link către comentariu

Am inteles...macar bine ca ai un afisaj de rezerva. Din weekend voi avea si eu maxidot, in sfarsit

Link către comentariu

Nu il tin, va intra la vanzare. Bine ca te-a rezolvat Florin, mi-a zis ca e de munca un pic la al tau.

Link către comentariu

Sper sa iasa ok, mi-a spus ca l-a deblocat si astept vineri sa merg sa il punem. Eu zic ca mai bine il tii de rezerva pt ecran...nu strica un ecran de rezerva. Nu stiu exact cat ar costa ecranul nou, dar nici pe clusterul dezembrat nu stiu cat ai mai lua

Link către comentariu

Continui pe tema asta cu intrebarea (posibil stupida, dar totusi prefer sa intreb): "pusca" pictogramale de pe dial-uri? Adica sa nu te trezesti ca dezactivezi ESP-ul si ti se aprinde check engine...

Intreb asa ceva din prisma job-ului, in care am vazut nu de putine ori ca pe langa continutul dial-urilor, de multe ori difera fizic si PCB-urile intre ele, cand vine vb de mile vs. kmh. Acuma daca in cazul acestei platforme Siemens (nu era inca cumparata de Conti pe vremea aia), au reusit sa pastreze acelasi PCB la toate versiunile de benzinar...Misto. Daca nu, s-ar putea sa ai un pic de batai de cap. :)

Ca si sfaturi, daca imi permiti, ti-as da urmatoarele:

- incearca sa lucrezi cu manusi (de bumbac ideal - dial-urile pot fi patate cu "grasime" de pe piele)

- grija mare cu pusul la loc al pointer-ilor (acelor), din urmatoarele puncte de vedere:

+ pozitie (in linia de asamblare, ei se calibreaza in diferite pozitii pe care le poate indica)

+ forta de inserare inapoi pe shaft-ul stepper motor-ului (130N e maximum cu cat se apasa pe ei la inserare);    

+ ai grija sa fie pusi la loc corespunzator, a.i. sa nu te trezesti ca iti va freca (cupa) pointer-ul(ui) pe dial;

+ marea majoritate a cluster-elor cu care am avut de-a face au avut in specificatii un spatiu de ~0.7-0.9mm intre dial si "cupa" pointer-ului (e un mod de a verifica sa nu se intample punctul descris mai sus cu frecatul lui pe dial)

- fa rost minim de un spray din acela cu aer comprimat (ideal ar fi un pistol cu aer ionizat, care sa si descarce electrostatic part-urile suflate) pentru a curata maxim posibil masca si restul cluster-ului in sine, inainte de a-l clipsa/insuruba la loc (ar fi pacat sa te trezesti cu "bazdaganii" prin el dupa ce ai terminat de asamblat) :D

Sper sa nu fi plictisit aiurea cu toate precizarile astea. Tare ar fi sa raspunzi ceva de genul: "e deja modificat, si pus inapoi pe masina. functioneaza totul perfect".  :P

Modificat de IKEA
Link către comentariu

Nu voi raspunde asa, iti voi spune ca il las pe Florin sa faca asta, nu ma bag :D

Ideea e ca vom face din doua-unul. Spatele gti-ului european cu fata r-ului( mai putin dial-urile).

Asa va iesi cum trebuie, martorii vor fi la locul lor si vor corespunde cu pictogramele.

Link către comentariu

Nice !  cred ca acum nu mai poti de dragul ei , iti vine sa dormi in masina  :bom:

Link către comentariu

Arata fff bine in stadiul asta, jantele + noul cluster fac toti banii!:)

Link către comentariu

Frumoase si frumos. :)

Si totusi actiunea "dial-uri"? O mai faci?

Modificat de IKEA
Link către comentariu

Arata bine pe masina dar daca vrei parerea mea sincera, m-as mira sa treci vara cu astea.

Link către comentariu

Sanse mari sa trec vara cu ele, sunt foarte usoare si masina e mai vioaie ca oricand :D

Cu dial-urile rezolv curand, maine vor ajunge inapoi la Florin si vom face din doua unul. Vor fi 100% europene.

Link către comentariu

Arata intr-un mare fel ! sa il privesti sanatos  !  Noaptea cred ca e maxim !  :icon_idea:

Link către comentariu

Este... intr-un mare fel...da culoare interiorului si intregeste pachetul R.

Link către comentariu

Foarte bine arata. Si la mine a iesit foarte bine, nu au fost probleme la codare. La R asa este din fabrica cu font alb? Eu le-as asa pe ale mele asa cum au fost din fabrica. imi pare rau sa le stric

Link către comentariu

Nu este nimic modificat la cluster, R32 din fabrica asa arata.

Link către comentariu

Arata foarte bine. Tu ce climatronic ai? Poate acolo ar trebui schimbata culoarea sa se potriveasca cu clusterul daca nu tii la OEM

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!