Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Parerea mea ca ar arata foarte bine auriul pe negru.

In orice caz nu as merge pe negru cu negru. Prea mult strica :)

Link către comentariu

+1 pentru gun metal. Eventual o dunga finuta rosie pe muchie?

Modificat de IKEA
Link către comentariu

Sincer, nu sunt fan dunga rosie.

In principiu, ramane gun metal, voi duce zilele astea la vopsit.

Va multumesc pentru sugestii!

Link către comentariu

Clar, gusturi si gusturi. :) Partea misto, e ca exista acele dungi de lipit pe jantele moto, daca te va tenta sa testezi cum ar putea arata "o tusa de culoare", care sa fie usor de dat jos daca nu iti place rezultatul sau ai vrea sa testezi o alta culoare.

Pentru mine personal, acea tusa de culoare pe muchia jantei face tocmai sa taie din efectul (blamat de unii) de negru pe negru... nu ca nu mi-ar placea oricum combinatia.  :icon_cool:

Link către comentariu

Ar mai fi culoarea aia alb-argintiu tot pe margine (gen polish pe marginea jantei),mi se pare ca sta super pe o masina neagra cu jantele negre.Cu rosu poate ar merge la un G5 care are bara de GTI(cu rosu),in rest eu nu vad ca i-ar sta bine la un GT cum are el sau mai ales cu bara de R32.

Bafta! Asteptam sa vedem cum a iesit!

Link către comentariu

As putea sa le fac o chestie discreta la buza, sa o polishez un pic inainte de lacuire, ar fi o chestie interesanta.

Nu am vazut, insa, facute in stilul asta sa-mi dau seama daca ar da bine sau nu.

Link către comentariu

Au intrat la vopsit, abia astept sa vad rezultatul final. Deja am primit cateva oferte pentru ele :))

Link către comentariu

Ai patit ceva la farul din dreapta? Mi se pare ca sta cam aiurea...

Link către comentariu

Nu a patit nimic, nu este prins in toate suruburile, am mai mesterit la el si este temporar decapsat.

Link către comentariu

Mama ce ochi de vultur. :)

Eu eram convins ca vei raspunde ceva de genul: " ti se pare...e din cauza luminii/umbrelor". :)

Link către comentariu

Chinul naibii azi sa schimb G336 , nici gand sa reusesc sa strecor o scula pe acolo sa-l desfac, mai incerc zilele astea, daca nu ma duc la un service si ii las pe ei sa isi rupa degetele.

post-89504-14350061730506_thumb.jpg

Zilele trecute am schimbat si 03C906283(N316), la indemnul lui Al Bundy privind unele intreruperi in acceleratie, lucrurile imbunatatindu-se imediat.

Am gresat, din nou, tija wastegate-ului, cred ca trebui demontata si curatata bine de tot la un moment dat, e diferenta mare intre momentul inainte/dupa.

Si o poza "artistica", nu m-am putut abtine sa nu o pozez pe micutza.

post-89504-14350063857048_thumb.png

Bonus: Wheel Whore, as usual ;)

post-89504-14350064511598_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Nu, sunt la pictat jantele si pana atunci merg pe modul comfort :)

Link către comentariu

Si poate ne povestesti putin despre clusterul de R32 :D. Oare poti scapa de indicatiile in mile?

Link către comentariu

Am cumparat centuri fata bej, eu inca mai merg cu cele negre, insa sunt de passat si nu merg plug and play. Va trebui sa scot materialul centurii si sa-l transplantez la mine.

Poate ma ajuta cineva cu info, nu pare sa vrea sa se desfaca centura de passat.

Link către comentariu

Daca intri in hora, trebuie sa joci pana la capat!

post-89504-14356035125079_thumb.jpg

Au sosit si jantele de la reconditionat.

post-89504-14356035552649_thumb.jpg

Si una de fundal.

post-89504-14356035690957_thumb.jpg

Link către comentariu

Deci cat de sod poate sa arate asa, in sistem imperial... :blink:  Ai sanse sa schimbi dial-urile si sa pui in loc altele in sistem metric?  :scratch:

Link către comentariu

Mor cat timp ai sa umblii la masina. Apreciez si respect maxim ce faci la masina asta. Succes in continuare cu modificarile, e intr-adevar una speciala.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!