Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Incerc cu Florin sa facem ceva in sensul asta. Ma va ajuta si Chucky Catalin, cred ca va merge.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

O fi ceas exclusivit pentru boost, dar zau daca are vreun rol in acea forma implementata de VW. Nu afiseaza concret presiunea ci doar se joaca pe acolo in functie de cum apesi acceleratia. Un ceas de boost cu valori e alta poveste.

Link către comentariu

Posibil, insa e ceea ce defineste un GT si asa vreau sa ramana.

Ceasul de boost nu se misca in functie de cum apesi acceleratia, apropos.

Azi am dat si comanda pentru grile si bandouri, miercuri cel tarziu ar trebui sa ajunga.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

o sa iau soft-ul de la Catalin si il studiez, dupa care il modificam pe al tau, sa vedem ce stie sa faca.

Link către comentariu

Merci mult! Este printre ultimele proiecte la capitolul estetic, restul va fi intretinere.

Zilele astea voi schimba senzorul G336, cel responsabil de galeria de admisie inferioara care uneori ramane pe inchis, cauzand o pierdere temporara de putere.

Preventiv, am luat si galeria in sine, sa vedem daca merge doar cu schimbarea senzorului.

Link către comentariu
Chucky_Catalin

Salut,

Luni dupa ce imi ridic permisul (30 zile suspendat), incerc sa dau o fuga pana la Florin sa citeasca softul.

Aparent ce aveam eu salvat, nu era ce trebuie.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din seria "poveste fara sfarsit":

- bara de r vopsita si urcata pe masina

- interiorul farurilor vopsit din negru mat in negru lucios.post-89504-14312843806907_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt foarte multumit de calitatea lucrarii, e piesa cel mai bine vopsita de pana acum.

Link către comentariu

Zi-ne si noua unde ai facut lucrarea, chiar arata foarte bine :d

Link către comentariu

Un prieten al unui prieten. A fost prima data cand am mers la el, sper sa lucreze la fel in continuare.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am mai reusit sa rezolv una-alta ieri, si anume:

- Mufa care intra in compresorul de AC era rupta efectiv iar pinii indoiti. Nu stiu cine a umblat pe acolo, inaintea toamnei AC-ul functiona cum trebuie. Inlocuit mufa, indreptat pinii si acum merge.

- Maneta de tempomat a cedat fizic in ciuda eforturilor lui Al Bundy de a o resuscita. Inlocuita cu una noua.

- Se pare ca rns-ul meu mananca curent, nu scade sub 1.2 stationar. Cu siguranta scoasa scade la 0.06. Se pare ca e nevoie de un can mai nou, al meu upgradat la K nu mai face fata.

- Amortizoarele spate D2 curse amandoua au fost inlocuite cu cele stock, provizoriu, pana gasesc o solutie. Inaltimea e cam pe unde era cea stock.

- Inlocuit placutele spate desi mai mergeau, erau la o treime din grosime. Am pus Ate.

Si o poza cu consumul, ca tot e la moda, pe ruta Berceni- Vacaresti- Dristor- Titan- Pantelimon(Al Bundy) si retur.

post-89504-14314167492655_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Ce inseamna ca a cedat fizic ? :blink:

A fost standard pe masina sau montat ulterior?

Link către comentariu

A fost standard. Maneta o vedea insa nu puteam seta nimic. A desfacut-o Cristi, firele intacte, a curatat mufe, ridicat cracisorii unde fac contact mufele, nimic.

Link către comentariu

La mine can-ul a venit din fabrica cu litera K si descarca bateria, l-am schimbat ca nu suporta upgrade, acum sunt nevoit sa-l schimb din nou ca intentionez sa trec la clima de golf 6...

Link către comentariu

O sa il iau direct pe ultimul aparut sa nu mai fie probleme pe viitor. Oare care e ultima versiune?

Link către comentariu

Am gasit cu AN, il iau in zilele urmatoare.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Daca obtin suma dorita, da. Daca nu, ramane unde e acum.

Azi m-am ocupat de curatenie, spalata pe exterior, ceara lichida, aspirare interior si curatare scaune( din nou).

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!