Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Din pacate nu cred ca vei putea da masina la acel pret, chiar daca luata fiecare dotare separat cam acolo se ajunge.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunt putini care apreciaza o masina ca asta ca si cumparator, sunt si mai putini care constientizeaza ca daca iei una la 7000 si vrei sa o aduci in starea asta e posibil sa depasesti suma.

Nu ma astept sa sune telefonul ca la balamuc dar mai sunt si impatimiti ca noi, multi de pe forumul asta, care pot sa vada cu ochi obiectivi ce reprezinta ea.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Fiecare stie cat merita masina in care a investit bani, timp si energie! Sper sa iei cat iti doresti pe ea, sa treci mai departe la A5 :D Arata excelent, ti-am urmarit evolutia masinii pe 4tuning si pot sa spun ca esti un exemplu de urmat :D Bafta! 

Link către comentariu

Iti doresc sa vina unu' si sa iti zica "uite ba, pentru cata pasiune ai pus in masina asta, ia mai multi bani decat ceri", dar asta nu inainte sa apuc sa o vad si eu live :d

Link către comentariu

Masina stock 1.4 tsi 170cp nu costa sub 7500E din anul respectiv + km respectivi care sunt reali.Cu retrofituri ajungi la 10000,nu cred ca depasesti,dar ajungi,numai din jante te apropii mult:D,oricum pentru cine cunoaste si ti-a urmarit topicul merita 10.000 masinuta...dar la 10.000 gasesti si 520-525 din 2005-2007 buna..eu iti urez nococ sa o dai si sa iti iei ce iti doresti!

Link către comentariu

Din pacate masinile astea pt "pasionati" se vand extrem de greu. La fel cum am vandut si eu Cupra dupa 1 an de zile de autovit la un pret modic..

Link către comentariu

Nu-i nimic, daca nu se da asa o fac stock si dau tot ce-am pus, am mai facut asta o data.

La noi se vand bine masinile ieftine si "tzipla" ;)

Link către comentariu

Chiar daca dai totul jos, masina ramane ingrijita deci nu ar fi o problema... mai bine faci asa sa iti scoti banii, dar daca nu o vinzi jumatate de an sau un an, si circuli cu ea stock, iti cam pare rau :)) 

Link către comentariu

la aceeasi concluzie am ajuns si eu, cand ma decid sa o vand cu adevarat o fac stock, e pierderea mai mica , sansele sa gasesti un pasionat care o vrea asa cum e la pretul ala sunt aproape de zero

Link către comentariu

Exact asta cred si eu, dar poate ca se gaseste unul cu capul pe umeri sa puna totul pe hartie si sa vada ca are numai de castigat in configuratia actuala, la fel ca la tine, Robert.

Link către comentariu

Din pacate, cred ca majoritatea pasionatilor ar prefera sa cumpere o masina stock si sa faca ei modificarile pas cu pas. Sa se bucure de masina in toate stadiile ei.

Asa ca nu trebuie sa gasesti un pasionat, ci din contra, pe cineva care vrea o masina de-a gata pentru  imagine / performante in functie de model. Asa ca axeaza-te pe una din directiile astea. Din punctul asta de vedere dau mai bine Speedline-urile pe masina decat Bilbao-urile...

Link către comentariu

Da' nu te mai opreste nimeni? :))

E mai ok maxi-dot fara ceas de Boost. Asa vezi cand e cald motorul si poti sa apesi ceva mai tare...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!