Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Ca veni vorba de Speedline, le-am pus pe masina si arata bine. Vizual, par o idee mai mici decat Vancouver - in sensul ca pe Jetta bat spre 17" comparativ cu Vancouver . Insa creeaza un efect de magnet vizual: cand te uiti la masina ochii ti se duc direct in jante! Si daca-s si aurii pe masina neagra...

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Unde imi recomandati sa merg pentru stransul suruburilor la Speedline?

Fara NFS sau Pak.

Link către comentariu

La Lidl parca aveau o cheie dinamometrica. Si capete gasesti la magazine auto...

Link către comentariu

Parca am scris în urma De cuplul de strângere. Cauta pe net dacă sunt cumva alte valori. Le strângi cu mâinile tale, nu e mare inginerie. Cum a zis și Rave , trebuie cheie și un bit.

Link către comentariu

Pai, da, ca nu trebuie lipita, nu exista riscul de a pierde aer pentru ca buza nu se da jos, nu trebuie sa pui pasta/silicon, nimic. Ai putea sa pui pe filet, dar nu e neaparata nevoie.

Asa ca atata timp cat le strangi la specificatii, si trebuie sa fie undeva pe net, nu exista niciun risc. De ce sa nu o faci tu? Ai alta satisfactie asa...

Link către comentariu

Am auzit ca trebuie pus Loctite.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Cheie am eu dinmometrica, dar e mare, nu stiu daca ai indemanare cu ea, cat despre bit cred ca am si de ala. Stau in sector 1, daca te ajuta ne intalnim.

Link către comentariu

La fel si eu am cheia dinamometrica din Lidl daca te ajuta , dar cred ca, cuplul de strangere este mai mic decat cel minim al chei ( 28Nm ) + nu recomand cheia asta decat pentru prezoane sau alte surburi ce au nevoie de cuplu de strangere mare.

Link către comentariu

La mine nu cred ca s-a pus ceva la reconditionare,nici nu le-am verificat daca sunt stranse :)) Insa voi face asta

Link către comentariu

si eu am cheie si probabil si but-ul necesar.

deci suntem multi ce te putem ajuta.

ce nu sstiu sigur este cat de jos merge reglata cheia.

Link către comentariu

La jantele modulare care au mai fost desfacute exista sansa ca la strangere surubul sa se rupa , si de extras este foarte greu ( sunt din titan) si ele ca pret de achizitie sunt scumpe ( suruburile) acesta este si motivul pentru care BBS recomanda alte suruburi dupa fiecare desfacere!

Link către comentariu

asa este !!!!

sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa !

Link către comentariu

Am reusit sa fac comenzile de pe volan functionale, merg TOATE. Schimbat calculatorul de coloana din BC in CH si cablul multifunctional. Mo-a dat un pic de furca readaptarea senzorilor, fiind prima data cand o fac, a durat mai mult un pic.

Dar, am rezolvat totul, e satisfactia mare cand reusesti sa faci retrofituri cu mana ta.

post-89504-0-75155300-1429111703_thumb.j

post-89504-0-89901600-1429111770_thumb.j

post-89504-0-97430500-1429111908_thumb.j

post-89504-0-14194500-1429111920_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

"Dar, am rezolvat totul, e satisfactia mare cand reusesti sa faci retrofituri cu mana ta."

Adevarat! O poza si in interior sa vedem cat de frumos se vede:D?

Link către comentariu

Sunt atat de nasoale jantele astea incat ai uitat complet de speedlineuri:)))). Parerea mea ca sunt mult mai de efect:d

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!