Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Daca ti se par grele, pune distantiere de 10mm si vorbim dupa ;)

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu mi se par mai grele decat celelalte modele oem 18. Nu ma bag la distantiere.

Link către comentariu

Hmmm,nu inteleg logica. O explicatie suplimentara se poate? :)

Link către comentariu

Tocmai ca s-ar ingreuna unsprung mass cu acele distantiere, asa ca ar parea si mai grele.

Link către comentariu

Practica bate teoria, eu cu distantiere simt masina mai usoara.

Link către comentariu

Insa suspensia ta zice altceva. Eu, din experienta proprie, am observat un impact mult mai puternic asupra axelor cu jantele cu et mai mix. Exemplu concret: suspensia masinii reactiona mult mai frumos cu jantele de r32 ( et51) fata de astea cu et 44. Practic. acum simt ca rotile sunt la extremitati, O forta e mai pare cu cat e mai departata de punctul de sprijin nu?

Link către comentariu

Eu cu jantele et54 simteam plecarea de pe loc mult mai greoaie decat cu et39, adica dupa distantiere. Placebo sau nu, asta am simtit, asta spun.

Link către comentariu
Chucky_Catalin

Probabil ca le-ai dat, insa la cate schimbari faci, zic sa-mi incerc norocul:

Mai ai zandervoort-urile? 

Caut asa ceva pt iarna si am zis sa te intreb.

Link către comentariu

Eu tot pt sezonul rece le-am luat, nu stiu daca o sa le pastrez ca vreau ceva usor pt vara si sa renunt la ele....

Bogdan ai gresit, "crysty cip" se apropie Pastele

Link către comentariu
Chucky_Catalin

Ms, am vazut acum pe topicul lui.

Sa le stapaneasca fericit.

Sunt in cautare si eu zilele acestea de acest model.

Link către comentariu

Azi am fost la Midocar pentru inca o verificare de primavara, tot aceleasi bucse care le am in portbagaj si trusa expirata.

Era prezent si colegul cu Gyfonul, din pacate nu ne-am intersectat sa schimbam o vorba-doua.

In poza ne-am nimerit un Gt, un Gti si un Gtd :D

Cei de la Midocar au avut o intentie buna in a si spala masina dupa verificare dar au uitat sa o mai si stearga asa ca am luat-o plina de zoaie.

Cu ocazia asta, profitand de vremea frumoasa si de timpul liber am spalat-o cu mana mea, ca la carte iar dupa, am aspirat interiorul.

Dupa, am aplicat o ceara lichida. Rezultatul, mai mult decat multumitor.

post-89504-14279670395133_thumb.jpg

post-89504-1427967089467_thumb.jpgpost-89504-14279671039922_thumb.jpgpost-89504-14279671346778_thumb.jpg

Link către comentariu

Ma ofer sa prestez drept masina de prezentare pentru Bilbao, ca sa poti pune Speedline-urile pe GT! :D

Link către comentariu

Am o mica retinere in a pune Speedline pe masina din cauza buzelor polishate...mi-e asa sa stau tot timpul cu carpa pe ele.

Iar lac nu pot da, mi s-a spus ca nu adera foarte bine din cauza polish-ului.

Link către comentariu

Asa este, am avut buzele polisate la Team Dynamics-urile ce le aveam pe RS si au avut cam 3 tentative de lacuire dar dupa o vreme se exfolia.

Link către comentariu

Sincer de ce le-ai mai facut asa frumoase daca nu le pui?

Inteleg ca nu prea sunt de daily acele buze polishate. Se pateaza repede?

Link către comentariu

Destul de repede daca mergi la spuma activa.

Singura solutie ar fi sa spal masina singur...si sa stau cu carpa pe ele la cateva zile.

As putea trai cu asta, dar, sa vedem...sunt nehotarat. Poate daca ar veni un client la Bilbao n-as mai avea de ales si le-as pune pe masina.

Link către comentariu

Pune Speedline-urile la vanzare, poate ramai cu Bilbao :)).

Cred ca le-ai da mai repede si la un pret mult mai bun decat bilbao.

Link către comentariu

Nu sunt clienti pentru ele la noi, si nici degeaba nu vreau sa le dau in conditiile in care se cer 800-1000 euro pe unele care nu arata ca astea.

Nu stiu, ma mai gandesc.

Link către comentariu

Zici pentru speedline-uri?

La noi in general nu sunt clienti daca vinzi un produs la pretul corect. Trebuie redus la 50% ca sa existe :)). Din experienta din pacate.

Link către comentariu

Da, pentru ele. La noi nu se investeste in masina ca in afara, tocmai d-aia nu vezi pe strazi decat rar de tot o janta ca lumea sau o masina facuta frumos.

Bine, nici nu avem strazi pentru ele...

Link către comentariu

Lasa ca nici la ei nu sunt strazile atat de bune.

Problema la noi e ca, avand venituri mult mai mici, si sumele destinate masinilor sunt destul de mici. Si cu bani putini nu cumperi nimic frumos sau de calitate.

Sunt putini aia care baga banii care ar trebui in masini, dar ies in evidenta. Vezi cazul de fata :p

Hai, lasa figurile ai pune jantele pe masina, ca nu avem destule show-uri sa staj cu jante de daily ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!