Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

tot fara...ramane zapada si gheata intre capac si janta....si eu am renuntat la ele si este tot neagra :D

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Capacele de tiguan nu intra in planurile mele, nu-si justifica investitia, nici macar la capitolul aspect.

Ramane fara capace!

Link către comentariu

Capacele de tiguan nu intra in planurile mele, nu-si justifica investitia, nici macar la capitolul aspect.

Ramane fara capace!

+1

Link către comentariu

Tabla-i tabla, ce mai incolo si incoace :D

Eu daca aveam 16 puneam capace de Tiguan doar ca ar fi dureros cand dispar. Datorita pretului evident ! Asa ca lasa tabla la vedere :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pe negru da urat fara capace...Vopseaua metalizata si jantele negru simplu...parca nu-s de acolo.

Link către comentariu

+1 pt ce zice nervoss. Arata meschina rau o masina neagra si cu table negre. Poti sa le vopsesti ceva mai deschis daca nu vrei capacele de tiguan.

Link către comentariu

E iarna, e normal sa arate ca o masina frumoasa care e intr-o perioada de "winter". Adica table! Nu vad problema.

Capacele de Tiguan pur si simplu sunt acolo sa acopere prezoanele argintii care arata ciudat pe o janta neagra, atat!

Tot la fel arata si cu ele, ca o masina cu jante de tabla pentru iarna. Vrei sa arate bine, iei jante de aliaj!

Capacele sunt ca buretii in sutiene, arata mai ok dar stii ca ceva e fundamental gresit in spatele lor...

Link către comentariu

Capacele sunt ca buretii in sutiene, arata mai ok dar stii ca ceva e fundamental gresit in spatele lor...

:lol: bine zis :icon_thumleft:

pun capac sa creada lumea ca am aliaj

Link către comentariu

tot fara...ramane zapada si gheata intre capac si janta....si eu am renuntat la ele si este tot neagra :D

Perfect de acord, insa cate zile din cele 4-5 luni in care ti rotile de iarna ai zapada intre capac si janta? Foarte putine, asa ca eu votez sa pui capace, arata mai bine dupa parerea mea, deoarece e neagra masina.

Link către comentariu

merge fara plastice , dar sa le faci o culoare aparte si neaparat metalizata sau lucioasa ... sigur vei atrage ceva priviri (culoarea sa fie ceva mai inchisa)

Link către comentariu

Sunteti nebuni cu capacele astea mici pt prezoane la rotile de iarna :)) . Am mers si eu cu tablele fara capace si aratau aiurea, mai ales ca se vede si plumblul montat. Prefer capacele pt 5 luni ca nu moare nimeni :D

Link către comentariu

Plumbii se pot vopsi negru. Asa am procedat si eu si am un frumos aspect de BBS Black :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ma bagati in ceata cu tablele astea :DLe las asa deocamdata, nu merita sa bag banii in ele fiindca daca vroiam aspect, luam aliaj. Asa, ma limitez strict la util.

Chiar spuneam sotiei ca arata mult mai agresiva vazuta de la distanta cu jante inchise la culoare, daca nu aveam ClassiX-urile poate cautam altceva.

Link către comentariu

Eu merg cu trei capace :)) ,daca mai pierd unul o sa spun ca am fost indecis daca sa merg sau nu fara capace .Acum depinde de fiecare cum vede lucrurile eu zic ca este urata tabla, zici ca pui roti de dacia 1300.Macar capacele ii dau un pic de culoare.

Modificat de piny
Link către comentariu

Iti iei doua capace si le pui doar pe o parte :)) . Asa poti vedea cum arata cu si fara, eventual si in functie de starea de spirit te uiti mai mult pe o parte :D

Ai luat table de 16, nu?

Link către comentariu

Sigurul dezavanaj la capacele oem e ca distrug jantele din tabla, adica le zgarie si evident ruginesc. Plus la iarna o sa fie mai greu sa cureti gheata de pe interiorul jantei prin fantele capacului si ale jantei.

Link către comentariu

In 2 ani cu jante si capace nu am avut nici o problema cu gheata nu am curatat nimic pe interior. Cu zgariatul ai dreptate, anul asta cand le-am scos din beci erau atinse un pic de rugina dar le-am curatat cu peria de sarma si am dat cu spray negru.

Ai vazut la poza atasata de tine ca roata este zgariata pe toata buza si probabil nu a avut capace deci oricum se zgarie.

Ego daca pe mine ma intrebai am pe 15 cu ele a venit masina.

Modificat de piny
Link către comentariu

Nu eu am 4 jante care sunt mancate de rugina exact unde agatau sarmele, si vorbesc de capace oem de pe A3.

Probabil tu nu te bagi in zapada mare, mie imi place sa ma joc de-a plugul. Si aveam atat de multa gheata pe interiorul jantelor ca nu puteam sa tin mainile pe volan la viteze de peste 80km/h, daca aveam frane de 312 gheata era curatata de etrier dar eu am frane de buzunar. :P

Link către comentariu

La mine nu cred ca va fi cazul sa ramana gheata pe jante. Am tablele pe 16 si discuri de 312, raman cam 5mm intre etrier si marginea interioara a jantei.

Avand in vedere ca am si prezoanele negre, nu cred ca exista un contrast nelalocul lui intre jante, prezoane si culoarea masinii, asa ca nu voi pune capacele.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!