Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Florin da le-am curatat vopseaua dar conteaza cum si exclus oja la final sau acetona pt curatare. Am facut mai multe culori si de fiecare data au iesit perfect. Inclusiv cele normale nu doar de GTI. Chiar la cele de GTI e mai multa migala pt ca acele spre varf se subtiaza.

Albastru-Rosu e deja o culoare invechita. Deja aproape toti producatorii ( cu putine exceptii) au adoptat alb/ rosu deoarece s-a dovedit cea mai odihnitoare combinatie.

@Ego te invit sa vezi bordul meu live si sa imi spui daca gasesti ceva deranjant. Am si climatronicul modificat.

Link către comentariu

Bogdan nici acele de golf 7 nu merg, sunt foarte lungi la baza. Le-am avut in mana si am vrut sa le montez intr-un cluster de GTI

Link către comentariu

Domnule Mako te rog sa nu mai faci reclama ceasurilor editie limitata proprietatea si creatia mea! :))

Acele de 7 nu merg pe 5 datorita constructiei lor. Vor fi de vanzare pana in momentul in care le voi modifica sa se potriveasca in clusterul de 5.

Modificat de ionutzzzz
Link către comentariu

Ionut vrei sa zici creatia mea si proprietatea ta :D si nu fac reclama ci doar aratam ca ies ok.

Scz pt off

Link către comentariu

Ai ramas fidel. :))

Poate usor usor se dezgheata si piata sa scapam de toate prostiile de prin balcoane.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Frumoasa masina.am apucat sa o vad azi la sala palatului(am parcat cateva masini mai in spate)[emoji16] [emoji1] tot respectul pt munca depusa

Link către comentariu

.

Cum ai facut sa aprinzi și stopurile de pe hayon? Un tutorial ar fi de ajutor. Mulțumesc. Modificat de MihneaAG
Link către comentariu

Ce faci cu jantele?!

Si doi la mana...ce avem in poza 2?! [emoji16]

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!