Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Am folosit si pot sa spun ca sunt multumit. Eu am o evacuare destul de galagioasa uneori, in wot mai precis iar Aluband isi face treaba foarte-foarte bine.

Astept sa vina caldura sa scot interiorul si sa termin podeaua de antifonat.

Recomand, raport calitate-pret excelenta.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cam cat material ai folosit pana acum ? Si ce dimensiuni ,am vazut fel de fel ,care ar fi cel mai usor de aplicat? De ex. am gasit banda de 30cm latime si 10m lungime..

Link către comentariu

Am folosit o rola jumatate la bancheta spate, plafon si portbagaj. Latime 20cm, lungime 10m.

Link către comentariu

Se mai poate da jos Aluband-ul?

Ma bate si pe mine gandul sa insonorizez unele parti din Ibiza si parca nu as da multi bani pe Dynamat sau altceva.

Link către comentariu

Mai exista alternativa la Dynamat. Silent Coat face aproximativ acelasi lucru, la fel ca si Aluband (spun astea din review-uri, inca nu am apucat sa testez). Banuiesc ca diferenta de pret e din cauza brandului.

Am vazut un film pe youtube in care erau 3 foi de tabla, una Dynamat, una SilentCoat si una nimic... era foarte clar ca e diferenta mare intre nicio izolare si oricare din cele 2.

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Silent-Coat/

Link către comentariu

Cred ca nu poate bate nimic raportul calitate pret al Alubandului.

Am Silent Coat in fetele de usi spate si a costat mai mult decat doua role de Aluband.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Buna dimineata , eu am gasit la mine in oras 10 cm cu 10 m la pretul de 50 de lei , ma gandeam sa cumpar 2 role , si sa fac portbagajul , podeaua portbagajului , si cele 4 usi . Inainte de aplicare , ai degresat zona cu ceva ? Spune ne si noua cateva detalii :D

Link către comentariu

Eu am spalat cu detergent de geamuri si servetele, apoi cu o carpa curata si spirt

Link către comentariu

Da, e bine sa degresezi bine inainte.

Ceva cu alcool la final, inainte ee aplicare. Sa folosesti ceva pentru lipire ca lumea, un trafaret metalic ar fi ideal.

Link către comentariu

Azi mi-am facut timp de una alta pe la masina.

Am montat footrest-ul modificat de R32 si am montat distantierele de 15mm pe fata.

post-89504-0-48355100-1424433653_thumb.j

post-89504-0-61263400-1424433666_thumb.j

post-89504-0-93345900-1424433679_thumb.j

Link către comentariu

A ramas asa de ultima oara cand am umblat la ea si nu m-am stresat ca oricum o mai desfac sa refac farurile cand se mai incalzeste.

Link către comentariu

Exact aceasi la chestie m-am gandit si eu aseara :))

Ar arata foarte bine si nu ar trebui schimbate ledurile din climatronic.

Link către comentariu

Ma gandesc sa schimb culorkle ceasurilor in alb cu ace albastre. Pareri?

daca vrei ace albastre, trebuie sa le schimbi si pe acestea (sa cumperi acele de R), in afara de ledurile lor. Altfel o sa iasa mov.

automat schimbate si cele de la climatronic - afisajele sa fie albe

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Nu trebuie Florin. Se pot modifica cele care le are. Uite modificarea facuta de mine si se vad ok.
post-96914-14247791887661_thumb.jpg

Acele de R se gasesc greu. Cele de G6 se gasesc mai usor dar nu se potrivesc, sunt mai lungi la baza.

Modificat de georgeMKO
Link către comentariu

le-ai curatat vopseaua ? unele merg, altele ies mai urat - depinde de model - tu ai de GTI....mai rare ceasurile cu limbile astea.. si restul ... hihihi.

display - e complicata problema, e vb de folia polarizatoare, etc.

cele de R se gasesc, doar ca sunt in jurul la 50 -60 Euro. Se pot face sa vina bine, nu-i bai.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Cum zice Rave,parca nu iti vine sa schimbi clasicul rosu-albastru...daca era Skoda cu verdele ala urat(fara sa supar pe nimeni,e doar parerea mea),as fi schimbat rosu-alb fara sa mai stau pe ganduri.E frumos rosu-alb ,chiar si pe VW,dar nu e atat de frumos sau atat de mai frumos ca si rosu-albastru ca sa fac aceasta modificare,cel putin in mintea mea:D.

eu zic cum vrei tu cogdao,doar daca te-ai saturat tu de rosu-albastru:D

Link către comentariu

N-am vazut inca led-uri albe puse pe cluster de golf 5 care sa arate de acolo. Indiferent cat de mica e luminozitatea, tot sunt intense si bat la ochi ca nu sunt de acolo. De display-ul temp la climatronic nici nu mai spun.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!