Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Cum sa dau 200 pe un schimb? :D

E vorba de toamna- primavara. Cel mai bine e cu doua seturi de roti, chiar daca se pierde la capitolul aspect.

@Razvan: Sa-mi vinzi si mie pontul daca-ti iei crocodil.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce pont iti trebuie? gasesti cric 2T pe la 200-300 lei.

sau mai ieftin dar dubios calitativ.

legat de schimb,am observat ca e destul de liber la vulcanizari anul asta si e plin de oferte la 30-40 lei schimb,echilibrat anvelope

Link către comentariu

Asta pt ca bulucul a fost anul trecut :). Acum mai sunt si gospodari ca noi :)

Am gasit unul si la 135lei si arata promitator

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Schimbatul rotilor nu e chiar asa simplu mai ales cand ai de-a face cu prezoane stranse aiurea de tare si jante de aliaj care sunt intepenite pe butuc. Cricul si cheia care vin cu masina sunt pentru urgente si nu sunt usor de folosit, risti sa strici jantele si prezoanele.

Pe langa un cric bunicel, merge si unul mai ieftin ca doar nu te bagi sub masina (si daca e mare o sa fie si greu). Eu am o tubulara lunga de 17 cu o cheie fixa pe care pun o teava de 1m asta ca sa desfac prezoanele si o cheie dinamometrica ca sa le strang.

Link către comentariu

In mod normal, prezoanele nu ar trebui stranse foarte tare. Eu tocmai din cauza baietilor "destepti" de la vulcanizare am reusit sa raman fara 2 antifurturi.

Tocmai d-aia vreau sa-mi iau cric si eventual o cheie mai solida, voi ajunge la ei doar pentru echilibrat.

Link către comentariu

150NM se strang rotile. Iei o cheie dinamometrica si mergi cu ea la vulcanizare :))

Link către comentariu

Mi se pare mult sa dai 4-5mil pe o cheie dinamometrica. Eu la prima vedere preturile astea le-am vazut. Oare daca strangi cu simt de raspundere si nu astepti sa "paraie" prezonul, nu este ok?!

Link către comentariu

Gasesti si mai ieftin..100-150 lei ca doar nu are rost sa iei un performanta, ca nu o folosesti zi de zi.

Daca stangi cu simt de raspundere nu ai probleme. Eu tot timpul am strans prezoanele la mana si nu am avut probleme, sa se slabeasca sau sa sara.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

150NM se strang rotile. Iei o cheie dinamometrica si mergi cu ea la vulcanizare :))

Cat ma, vrei sa omori antifurturile? Scrie in cartea tehnica 120sau 125Nm! La Focus e trecut 130Nm si stiu ca e mai mult ca la Golf.

Eu sunt impotriva antifurturilor asa ca am renuntat la ele de frica doreilor de la service.

E bine sa ai o cheie cu brat cat mai lung, alea in stea sunt crima, si unele f proaste (am rupt una pe niste prezoane stranse la o vulcanizare). Acum am o tubulara de 1/2 fixa si o teava lunga de 1m ca maner, si merge parfum cu efort minim.

Link către comentariu

cheie dinamometrica este pe la 90-150 lei 28-210 nm.

la vulcanizare nu trebuie sa merg cu cheia, eu trebuie sa aiba acolo una. doar ca de lene nu o folosesc...merge mai rapid cu pistolul.

si cand ai o pana pe autostrada si nu poti desface un prezon intepenit....atunci apreciezi minutul castigat la vulcanizare

Link către comentariu

Master_Blaster, cand am facut practica la Sandra Trading Iasi strangeam rotile la masini la 150 si la autoutilitare( Craftere, s.a.) 180. Ca e bine sau nu, nu stiu ce sa zic :)) .

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa masina si puternica.ai trecut de la golf 5 tot la golf 5,e bine avand in vedere ca eu de la golf 5 gt sport,am trecut la polo.:))

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri!

Deocamdata, masina asta se pliaza perfect pe nevoile, cerintele si pretentiile mele ca si dimensiuni, aspect interior/exterior, dotari si raport calitate/pret. Tocmai de aceea, desi am studiat si alte marci, chiar si alte modele vw, am ajuns la concluzia ca Golf-ul 5 chiar imi place. Nu are liniile prea agresive dar nici "cuminte" nu pare...nu e nici ascutita, dar nici prea rotunjita la exterior...nu are mii de butoane la interior ci doar cat trebuie...

Parerea mea, e o masina atractiva!

Link către comentariu

Azi am montat incaltarile de iarna si am reusit sa lipesc ornamentele manere scaune care stateau prin masina de cateva zile.

Link către comentariu

Vezi bine, nu sunt inca functionale.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!