Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vad ca toata lumea e numai lapte si miere. sper ca nu o sa te supere comentariul meu dar...jantele nu mai au ce cauta in peisaj. poti sa le vopsesti, sa iei distantiere ( obligatoriu daca tii jantele) dar nu prea se pupa cu linia masinii. sunt pur si simplu prea elegante. parerea mea:d.

In rest nu pot sa spun decat ca mi as dori sa am masina atat de bine ingrijita. te salut!

Link către comentariu

Cristi, am trecut de varsta la care ma deranja un comentariu care sa nu fie neaparat pozitiv, desi nu-l consider pe al tau ca fiind negativ.

Jantele imi plac mult, consider ca masina este, mai presus de toate, eleganta desi are si multe valente sportive.

E un daily drive, nu cred ca va vedea circuit vreodata, desi never say never...

Trebuie sa pun folie, dar chiar am nevoie de o recomandare, ce am gasit nu mi-a placut cum lucrau.

Distantiere da, clar, e prea mare et. Macar 5mm.

Link către comentariu

Nu pot sa stiu cum reactioneaza fiecare.

La distantiere eu m as uita la un 5-7mm, ca sa pici fix in limita et-ului de fabrica( daily drive), nu de alta dar la anul termina baietii Adancata:))).

Jantele sunt superbe, doar ca sunt mult prea elegante. Ar fi mers de minune cu un look clean (oem+) fara elementele de r32.

Spor la treaba in continuare. te salut!

Link către comentariu

@Bogdan: 15mm pe spate o sa fie la final ET39, dar cu latimea de 7,5 e ok. Pe fata ET44 si 7.5 latimea jantei intra exact cum trebuie sub fara probleme.

Link către comentariu

pe spate poti pune un et35 cu 8j chiar si nu ai nicio treaba e chirurgie ;) , iar pe fata un et 40 zic eu si ai fitment aripa-anvelopa , ot: pe fata am et32  8j , roluit aripi suspensia coborata si nu atinge, spate et32 8j vine perfect cu 215 40 18, deci la et39 cu 225 cum zicea the_ego e ce trebuie

Modificat de pit90
Link către comentariu

Nu pui niste difuzoare in gaurile alea din stalpi? Eu nu as rezista sa ma uit in permanenta la gaurile alea.

Link către comentariu

Am tweeterele Micro Precision 5.28 in torpedou de luni de zile, cred ca se face anul, insa nu am gasit pe cineva sa-mi faca niste adaptoare din lemn tare.

Ce a avut Fuscobal pe ele erau ScanSpeak Revelator care au diametrul cat gaurile.

Link către comentariu

...sau plexi, aluminiu si alte materiale.

avand CNC le poate decupa la cota. decuparea o poate face si cuneva la un atelier de tamplarie mai rasarit, cu o freza (in cazul in care te decizi la lemn)

Link către comentariu

Azi am completat cu antigel, se pare ca pierde pe undeva, nu am observat sa fie vreo urma pe scut.

Marti dimineata am programare la Brady, sper sa nu fie pompa de apa.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!