Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

La ora cand a fost postata poza adica 00.00 mai avea de montat suspensia pentru puntea spate care se vede in poza in fata masini , deci a durat ceva !

Link către comentariu

Looking great. Da cam trebuie alte jante, fie acest model, dar 19" fie altceva fara buza dupa parerea mea. Asa arata 17ish.

Link către comentariu

Bv bogdan , felicitări pt alegere , ai grijă de cadru h care e cel mai jos si mai ales de baie

Modificat de pit90
Link către comentariu

Tu clar o sa te obisnuiesti cu suspensia dar nu stiu daca asa se vor obisnui si pasagerii.

Arata bine dar pacara are prea mult rake, ar mai trebui lasat spatele si cu jantele astea ar mai trebui ridicata fata (coborata atat ar fi ideale niste jante mai late si cu et45) ca prea sta roata la 1 km de aripa.

Nu atinge pe viraje luate mai tare?

Link către comentariu

De topait, topaie, sper sa ma obisnuiesc repede.

Drl-uri nu cred ca iau, imi place asa simpla fata. In schimb, trebuie sa iau distantiere, sunt mult prea bagate sub aripa. Un 5 sau 10, trebuie sa fac niste probe.

Am de gand sa ridic fata o spira-doua, cat sa ajunga ls nivelul anvelopei si sa cobor spatele vreo doua-trei spire sa fie la nivel.

Oricum, asta va fi peste cateva zile, o las sa se mai aseze.

Link către comentariu

De topait, topaie din cauza ca amortizorul numai are cursa , este normal ti-am ce trebuie sa faci ca sa fie ok , mare atentie la regaljul final reglata pe o suprafata perfect plana si acelasi finele pe fata trebuie sa fie si pe spate , altfel in timp apar greierasi

Link către comentariu

Arata foarte bine, bravo !

P.s cauta folie si pt fata la aceasi intensitate si nuanta ca privacy glass-ul din spate( llumar green tint).

Link către comentariu

Arata complet altfel fata de suspensia sport oem :icon_thumleft: . Cauta in primul rand folie pt luneta ca arata aiurea cu luneta transparenta si geamuri spate privacy.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!