Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi am facut cateva drumuri mai lungi si am putut analiza zgomotele mai bine. Se pare ca zgomotul dinainte a disparut, au mai ramas cele 3 batai de la plecare, se pare ca nu au legatura cu capacul.

In rest, am scapat de bataia de la accelerare, sunt foarte multumit. :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cateva modificari de la ultimul post:

- Al patrulea buton de pe consola din fata schimbatorului a aparut, va fi folosit pentru senzorii de parcare care vor aparea curand, sper. Daca nu, ii gasesc eu o intrebuintare.

- Grilele de sub faruri si buza barii fata vopsite in culoarea caroseriei, culoarea plasticului era un gri inchis, era un contrast care nu-mi placea.

- Activat VIM si harti V9.

- Dat jos folia de pe emblema fata, am ajuns la concluzia ca contrastul crom- negru e mai reusit decat un all-black.

post-89504-1352290729343_thumb.jpgpost-89504-13522907528913_thumb.jpg

Scuzati calitatea pozelor...

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Zi-mi te rog frumos unde ai facut grilele alea si cat te-au costat?

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

+ 1 pt contrastul crom negru , dar ai grija sa nu exagerezi

Cum zicea un coleg , sa cauti replici la farurile oem ca te ajung vreo 15 mil perechea + instalatia xenon h7 si nu ai bataie de cap, iar look-ul va fi acelasi. Daca te simti norocos, le modifici pe astea cum am facut eu :)

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

Nu ma simt foarte norocos in modificarea farurilor, sincer.

Pana la urma o sa iau Xenon Look, in viitorul apropiat, sper. Cele de pe dectane.ro nu-mi inspira incredere, am inteles ca mai multi useri au avut plangeri la adresa vanzatorului, asa ca zic pas. Voi cauta o alta sursa, probabil ebay.

Grilele le-am facut eu, am luat spray dupa codul de culoare(desi n-ar fi fost nevoie, puteam sa cer negru lucios, tot aia era), si cu sfaturile primite de la Radu_Alecs am reusit sa le vopsesc, destul de bine as spune :D

Modificat de cogdao
Link către comentariu

- Dat jos folia de pe emblema fata, am ajuns la concluzia ca contrastul crom- negru e mai reusit decat un all-black.

Bravo asta e si parerea mea cromul da f bine (daca nu se exagereaza), mai ales pe o masina neagra.

Link către comentariu

Nu o sa pun nimic cromat pe masina, poate doar butoanele interioare de HL, dar ala e de fapt un plastic vopsit.

Link către comentariu

Nu am spalat-o la Afi, acolo doar am facut pozele. Am spalat-o in cartier iar ceara a fost aplicata in parcarea din spatele blocului de catre mine, ca si la cealalta.

Jantele o sa le pun curand, mi-am luat table sa scap de stres cand vine vorba de schimbat.

Azi a mai primit ceva, urmeaza sa le pun maine, cand am ajuns acasa era noapte, n-am mai avut lumina si nu vreau sa iasa urat.

post-89504-0-27374900-1352838152_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Nu erai si tu anti-table?:)

Te asigur ca e cea mai buna varianta pt iarna. Te doare undeva daca pateac ceva si mai sunt si ieftine ;)

Link către comentariu

Eram, dar dupa ce am dat 200 ron anul trecut pentru schimbarea anvelopelor, mi-a trecut :)

Link către comentariu

200ron pt un schimb de anvelope? :sly:

Unde? Eu am pun anvelope pe jante 18", echilibrat si montat cu 100ron.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eram, dar dupa ce am dat 200 ron anul trecut pentru schimbarea anvelopelor, mi-a trecut :)

ai schimbat pe 31 decembrie la ora 12 pm ? :)) cum sa dai 200 ron?

Link către comentariu

Cel mai bine sa ai inca un rand de jante+roti gata echilibrate. Eu o sa iau si un cric "crocodil" sau cum se cheama, ca sa nu mai stau sa scot cricul de sub roata. Eviti aglomeratie si mai raman si bani la portofel. Macar de o shaworma, cum zicea kirkus :)

M-au uscat anu asta dar de la anul ma fac "vulcanizEor" :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!