Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Adrian_S, imi cer scuze daca te-a deranjat afirmatia mea ! Daca vroiai sa faci o comparatie puteai sa o faci cu franele ..... dar ai ales "bara"

Ultimul OFF topic Bogdan !

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Master_Blaster

Ce bataie de cap cu suspensia asta, deja exista solutii aftermarket pentru un -25/-30 care sunt exceptionale. Te complici aiurea cu piese de la o masina f diferita si mult mai grea (e cel mai greu Golf 5). Are dreptate George cu improvizatie, franele de r32 claro merg desi sunt exagerate la masa si puterea unui 1.4 twincharged, de bara jante si alte detalii estetice nici nu mai zic. Probabil si daca iti coboara masina fata de suspensia oem actuala or sa lucreze aiurea cu mai putina greutate pe puntea fata.

Eibach ar fi cea mai buna solutie din moment ce si arcurile VWR sunt facute tot de ei. 

Link către comentariu

Quattro,nu m-a deranjat cu nimic afirmatia ta, d-aia am spus si no offence( sa nu intelegi ca ti-o spuneam cu rautate)... Nici macar franele nu poti sa le compari cu amortizoarele/arcurile. Nu e acelasi lucru. Nu pun in pericol comportamentul masinii franele, ba din contra o sa franeze mai bine...Pe cand cu o suspensie, te poti trezi ca iti sta masina ca in pom. Intelegi ce incercam noi sa-i spunem lui Bogdan? Ca nu are rost sa incerce cu o suspensie care nu e dedicata pentru motorul & setup-ul lui. Nu m-a deranjat cu nimic afirmatia ta doar ca nu era corecta din punct de vedere al comparatiei. 

Sorry de off.

Link către comentariu

Arcurile Kw lasa masina -20,-25 mm. Dar te-ai blocat pe aceasta masura?

Link către comentariu

Nu vreau mai joasa, decat daca e reglabila, iarna am mari batai de cap in a iesi de pe strada mea.

Asta iarna toti ieseau linistiti, eu trebuia sa ma chinui.

Una peste alta, voi strange bani si sper la anul sa iau ceva reglabila ca lumea.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Nici cu cea reglabila nu cred ca faci mare lucru. Din cate stiu, majoritatea au minimul de reglaj undeva la -30mm fata de OE.

Unde mai pui si faptul ca nu sunt chiar simplu de reglat nu stiu daca merita cu adevarat, daca doar pentru asta o vrei.

Link către comentariu

Bogdane, suspensia mea, teoretic pleaca de la 0, am pus-o langa un 1.9 tdi stock in iarna si era cam cu un deget mai inalta. Cea mai buna varianta ar fi o reglabila. E foarte usor de ridicat. Eu mi-o fac singur. Asa nu-ti mai bati capul cu arcuri de R32 and shit... nu are rost. Daca vrei ne vedem intr-o seara sa vezi cum se simte masina mea cu suspensie si roti pe 18, sa-ti faci o idee.

Link către comentariu

Off topic: Bogdan, daca vrei sa iti faci o idee despre cum se simte masina lui Soso urca-te intrun carucior de supermaket si pune pe cineva sa te plimbe pe piatra cubica! :D

Ps: te salut Soso! :))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

lol :).

bogdan, iti dau masina mea sa te plimbi, daca doresti. nu o sa vrei sa te duci departe, oricum :)).

Modificat de mike.
Link către comentariu

Sunt obisnuit cu duritatile oricum, si a mea e suspensie sport + 18"= love :))

Link către comentariu

Azi am finalizat triplele, a iesit ce trebuie.

post-89504-14081079373855_thumb.jpg

Am montat si camera din suportul de numar, vreau sa iau un display separat sau sa schimb rns-ul cu un rcd cu intrare video.

Nu stiu daca semnalul camerei e compatibil cu unitatile oem sau merge cu un display oarecare, ma voi interesa.

Link către comentariu

Ne vedem intr-o seara cand ai tu timp si chef sa vii prin centru si te dau o tura, sau in seara asta pe la sudului, Am drum in zona.
P.S. HUoooo, Cristi511 fund sensibilos. :tuktuk:  :))  :))  :))  :ceuameni:

Link către comentariu

In seara asta ies in parc cu copii, nu cred ca pot. Dar vorbim, poate mai ajung si eu la o spontana candva :D

Si cateva poze de azi, a fost zi de mesterit la masina.

post-89504-0-21350400-1408112892_thumb.j

post-89504-0-54976400-1408112911_thumb.j

post-89504-0-17703900-1408113006_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Merci!

Pana la urma am legat direct pe un fir totul si e ok ca intensitate si tot.

Link către comentariu

Felicitari Bogdan , chiar au iesit super stopurile , o dau bine tare :)

Sa te interesezi de et ul de la jantele de R32 , cred ca sunt putin mai iesite in afara si ar da mai bine.

Modificat de pit90
Link către comentariu

Merci!

Nu schimb jantele, in schimb o sa iau un set de distantiere hubcentrice de maxim 10mm.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!