Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi place noua masinuta.Sa o stapanesti sanatos! Cred ca daca as fi fost in locul tau nu mi-as mai fi luat Golf..nu ca nu e bun/fiabil/etc dar mi se par lipsite de personalitate..sper sa nu-mi sariti in cap,e decat o opinie..

Drum bun!

Link către comentariu

Gusturile nu se discuta, mie imi place si cred ca e de ajuns. Este si utila, pe unde parchez la munca am nevoie de masina cat mai scurta, un hatch este perfect.

@Adi: Thanks!;)

Link către comentariu

Arata bine, dar e putin stramba.

Neaparat si faruri cu interiorul negru daca nu chiar xenon :D

L.E.: Acum vad ca are si spalatoare :icon_thumleft:

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Salut.cand ai timp,incearca sa te uiti ce simboluri ai pe arcuri,sunt niste buline colorate...am o vaga banuiala ca ai suspensie stock,apropos de ce masurasem noi ieri.poate fostul proprietar a intervenit cumva...brgds

Link către comentariu

Cum se prezinta tips-urile de la evacuare? Sunt doar murdare sau si oxidate? Incearca sa le intretii pentru ca mai tarziu nu le mai readuci stralucirea. :emthup:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Sunt oxidate, am incercat cu un polish sa le scot fata, insa e prea tarziu.

Probabil voi schimba evacuarea in viitor, nici mie nu-mi place cum arata.

Link către comentariu

Si eu sunt pt GT mat e cam aiurea doar cu emblema mata. In fine mie negru mat nu-mi place decat pe cauciucuri. :P

Link către comentariu

Azi am cumpar un capac motor nou de la Midocar, zgomotul s-a diminuat, insa n-a disparut complet.

Mai investigam...

Link către comentariu

Asta a fost unul dintre motivele pentru care prefer benzinarele. Masina anterioara o facusem de ziceai ca e motorul oprit cand stationam, asa va fi si cu asta, in limita posibilitatilor, fiind TSI.

Link către comentariu

Despre ce zgomot e vorba? Eu cand stau la relanti nici nu se aude motorul si asta cu evacuarea schimbata.

Ai RNS acum, dai si tu volumul mai tare la muzica daca e ceva :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

E vorba de un zgomot in mers, se aude ca o bataie care se amplifica odata cu marirea vitezei. La plecarea de pe loc se aud trei batai succesive care, deocamdata nu au fost depistate.

A fost verificata in doua service-uri, urmeaza al treilea dupa ce schimb jantele, sa nu cumva sa fie de la ele si sa alerg degeaba.

Link către comentariu

Nu, nimic. Insa asta nu explica cele 3 batai la plecare. Au verificat si suportii motor, nu pare sa fie de acolo.

Link către comentariu

Din cate am inteles din filmulet, bataia se refera la schimbarea directiei, la mine nu e cazul. Cele 3 batai se aud doar cand plec de pe loc, celelalte la rulare in plan drept.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!