Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cand vad praguri ma apuca nostalgia :)).

A intrat in linie dreapta pt a fi refacuta complet :D. Better than before !

Link către comentariu

Cu pragurile, farurile adaptive, jantele si stopurile LED, exteriorul e complet.

La interior mai am de lucru.

Link către comentariu

Ce dracu mai ai de facut la interior... ? Si nu sunt ironic, chiar nu stiu ce-ai mai putea face...

Link către comentariu

Plafon negru, scaune Recaro, bluetooth, maxidot, comenzi mai vedem.

La exterior, intradevar, suspensie. Insa nu sunt hotarat daca vreau doar arcuri, tind mai repede spre reglabila.

Daca nu ar fi fost daily drive as fi ales airride, fara ezitare.

Link către comentariu

Vor mai fi si alte ocazii.

Pana una-alta am banii blocati in alte chestii ca altfel terminam lista pana acum. Dar, incet-incet se rezolva toate.

Cel mai greu va fi cu maxidot-ul, nu se gasesc ceasuri de GT deloc. Majoritatea nici nu stiu de existenta acestei masini, toti imi zic de GTI cand zic GT.

Link către comentariu

Era un grec care si a pus ceasuri de gti si avea si boostul

Deci se poate face

Modificat de pit90
Link către comentariu

Vor mai fi si alte ocazii.

Pana una-alta am banii blocati in alte chestii ca altfel terminam lista pana acum. Dar, incet-incet se rezolva toate.

Cel mai greu va fi cu maxidot-ul, nu se gasesc ceasuri de GT deloc. Majoritatea nici nu stiu de existenta acestei masini, toti imi zic de GTI cand zic GT.

Dupa 2007 de TDI se gasesc?

Modificat de crysty cip
Link către comentariu

Pune maxi dot de GTI. Ti asa drag ceasul de boost?

E unul dintre lucrurile care diferentiaza masina asta de restul si vreau sa ramana asa. Prefer sa ramana cu minidot decat sa renunt la cadranul de boost.

Dupa 2007 de TDI se gasesc?

Da, se gasesc de TDI, sunt mai multe la dezmembrat.

Link către comentariu

Why GTsport? Bara de R32 nu era pe casco? :( Doamne ajuta ca sunteti tu si familia bine! Restul se repara sau se schimba. Sa auzim numai de bine, Bogdane!

Link către comentariu

Din pacate bara de R32 nu apucasem sa o asigur.

A iesit foarte bine, sunt multumit de cum au lucrat, aveam oarecare indoieli, insa nu mai e cazul.

Merci mult, Soso, pentru vorbele bune!  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa nu uiti sa pui suruburile cu care prinzi bara sus pe trager. :D. Si clemele sus pe bara pentru furtunul de la spalatoare. Jos nu trebuia sa mai ai o intaritura sau de ce atarna furtunul ala asa? Spor la finalizarea reparatiei si felicitari tati!

Link către comentariu

Nu e finalizata masina, este inca la service pana vine bandourile si fac poza finala.

Nu o sa atarne nimic :)

Link către comentariu

Ramane cu jantele astea si pe vara?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!