Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Stie cineva daca dimensiunea cercurilor cu leduri e aceeasi in stop si tripla( desi nu are inca). Ma gandesc la skyline.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

S-a cam pus praful pe aici, asa ca sa reimprospatam topicul.

- am decis sa schimb farurile, nu eram nemultumit de Depo insa s-a ivit o oferta buna la un set OEM, asa ca am pus gheara pe ele.

- am gasit un set de senzori de parcare OEM

post-89504-13966066172891_thumb.jpg

- trimuri si capac scrumiera brushed aluminium OEM R32.

- lampi numar led OEM.

post-89504-13966066851192_thumb.jpg

post-89504-13966065233137_thumb.jpg

Link către comentariu
Chucky_Catalin

Misto, bv bv, cad ca nu te lasi cu modificarile :) Tine-o tot asa.

Imi dai un PM cu pretul dat pe ornamente R32?

Link către comentariu

Frumoase achizitii! Trim-urile de R32 sunt chiar speciale. Acum sa le vedem montate.

Link către comentariu

E o lista intreaga de chestii de montat pe ea, din pacate nu e timp mai deloc:

- Stopuri led

- Camera marche arriere

- Tweetere

- Amplificator

- Senzori parcare

- Trimuri

- Antena shark

Astea sunt cele deja cumparate, plus multe altele care le mai am in cap pentru viitor.

Link către comentariu

Am vazut masina la Autotehnic acum 2-3 saptamani.

Arata la fel de bine ca pe forum.

Modificat de Razvan_911
Link către comentariu

Da, am avut un incident cu un domn care mi-a iesit in fata. Noroc cu casco.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Vesti proaste, din pacate. Acum aproximativ 5 saptamani am fost implicat intr-un accident, fara victime, doar pagube materiale. 

Permisul mi-a fost suspendat pentru neacordare de prioritate pentru o perioada de 3 luni.

Circumstantele au fost in defavoarea mea, eu desi incetinisem, nu am vazut o masina care a aparut de dupa o dupa parcata in apropierea intersectiei.

Desi impactul nu a fost mare, neavand mai mult de 40 km/h, pagubele au fost destul de insemnate: bara, capota, radiatoare, aripa dreapta, bara fata, farurile nu s-au spart, doar prinderile s-au rupt. 

Norocul meu ca motorul nu a fost atins si nici airbag-urile nu au sarit deoarece impactul a fost mai mult o stersatura mai puternica.

Casco a acoperit tot, acum astept sa-i faca geometria si sper sa o iau cat mai curand.

Am dat si reexaminarea, am luat din prima, poimaine am permisul inapoi.

Cam asta ar fi in mare, pot spune ca am avut mare noroc, eram si singur in masina, sotia nascand doua saptamani mai tarziu.

Am insistat sa puna piese originale, stiu ca se mai fac magarii, dar eu am stat pe capul lor( stiu ca m-or fi injurat, dar nu puteam sa risc sa-mi puna cine stie ce pe masina).

post-89504-0-90157200-1397479536_thumb.j

post-89504-0-32118900-1397479705_thumb.j

Link către comentariu

Pai sunt vesti bune ca tu, sau mai ales, sotia nu ati patit nimic. Masinile se repara...

Link către comentariu

Totul e bine cand se termina cu bine.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

te felicit pt. casco la faza asta ... nu doresc nimanui asemenea evenimente...

Link către comentariu

Sunt linistit ca nu a fost nimeni ranit si ca am avut casco. Tot ce s-a strambat a fost inlocuit cu piesa noua asa ca pot considera totul un ghinion care se poate intampla oricui. 

Masina va arata mai bine decat inainte, mai ales ca o asteapta multe alte bunatati.

Link către comentariu

Bine ca n-a patit nimeni nimic. Asteptam sa o vedem din nou intreaga in toata splendoarea :)

Link către comentariu

Si eu sunt la fel de nerabdator. Geometria a iesit ok, ramane sa mai faca o reconstatare la un senzor de la usa, ceva de genul, n-am inteles exact

Link către comentariu

Mai adaug ceva la stocul de piese de pus pe masina, cred ca mai am de inca una:

- un set nou de faruri Hella OEM cu drosere, becuri si ignitere.

- praguri OEM.

post-89504-13981789139956_thumb.jpg

post-89504-13981789288252_thumb.jpg

post-89504-13981789444523_thumb.jpg

post-89504-13981789607464_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!