Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau coleg care vine din Germania curand? Sau care pleaca si se intoarce curand?

As avea ceva de adus, mai special, daca ma poate ajuta cineva.

Link către comentariu

Pentru ce? Pentru 30 de cai pe care ii pun cu un simplu soft?

Sau pentru consum cu 4-5% mai mare? Sau pentru taxe mai mari? Casco mai mare?

Sunt foarte multumit dpdv al motorului.

Nu, e vorba de un plafon, atata tot.

Link către comentariu

Azi a venit pe lume al patrulea membru al familiei iar eu ma gandesc serios la o masina mai mare.

Desi nu as vrea sa o dau, devine o necesitate.

Link către comentariu

Felicitari, la multi ani sibtoate cele bune. Daca vrei sa ramai in grupul vw eu zic Caddy. Eu pe asta o aleg la momentul inmultirii familiei.

Link către comentariu

6!

Apar in curand si dau tarcoale vulturii de dezmembrari si retrofit. :D

Link către comentariu

Felicitari!!! Eu as zice Passat, sau poti sa pui cutiuta deasupra GT-ului :))

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu

Va multumesc!

Cred ca merg pe A4, oricum vroiam demult Audi :)

Link către comentariu

A4 avant, ca oricum arata mai bine decat limuzina ( parere personala)  :icon_bounce:

Link către comentariu

Felicitari!! Dilema asta incep sa o am si eu pentru ca in august vine al doilea copil. Poate reusesti sa tii si golful totusi. Eu asta o sa incerc.

Link către comentariu

Felicitari pentru numarul 2! Sa fie sanatos! Eu functionez foarte bine cu Golf 5 si doi copii. Sincer cred ca de multe ori se cauta un motiv (nevoia de spatiu) care sa justifice o dorinta existenta deja ;). Dar dorinta trebuie satisfacuta daca se poate, asa ca bafta!

Link către comentariu

Merci mult!

Dupa cum am zis, voi incerca. Cred ca va fi greu cu carucior, bicicleta si bagaje zilnic, dar am timp sa incerc.

Daca nu, va intra la vanzare.

Nu neg ca mi-ar placea un A4 B8 avant, insa vom vedea. Daca pot sa o pastrez, o voi face, daca nu, se "dezmembreaza".

Link către comentariu

Merci mult!

Nu am avut timp de nimic de cand s-a nascut fetita, o sa incerc sa fac ceva poze.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!