Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce inseamna RGT? Mai bine optezi pentru una dintre ele cu ambele arata Teribil !

Din punctul meu de vedere Strict din punctul meu de vedere arata de 100% mai bine cu bara originala de GT

Modificat de quattro3001
Link către comentariu

Eu sincer nu vad nicio schimbare.... cel putin daca te uiti asa trecator nu-ti dai seama ca ai bara de R.

Link către comentariu

O sa o imbrac in aluminium brushed grila fata si se va vedea contrastul. O sa scot si kitch-ul, desi in alte tari e apreciat ;)

Link către comentariu

Azi am reusit sa-mi fac timp sa mai rezolv una-alta la masina:

- inlocuit bricheta cu una noua de Audi

- inlocuit amortizoarele haion cu unele de Fabia + adaugat arcuri otelite + bumpere de Scirocco

- adaugat a doua lampa in portbagaj(ramane sa mai trag firele)

post-89504-0-79705200-1392975714_thumb.j

post-89504-0-41250700-1392975730_thumb.j

post-89504-0-41530600-1392975737_thumb.j

Link către comentariu

Azi am reusit sa-mi fac timp sa mai rezolv una-alta la masina:

- inlocuit amortizoarele haion cu unele de Fabia + adaugat arcuri otelite + bumpere de Scirocco

Si functioneaza jmecheria?:)

Link către comentariu

Sunt si eu curios cum s-a schimbat modul de deschidere acum dupa upgrade. La mine sunt cam pe duca amortizoarele si as fi tentat de o schimbare.

Cat costa toata distractia pt Pop-up din buton? (presupun ca asta e ideea, nu?

Link către comentariu

Da, asta e ideea, sa se deschida din buton. Ideea e ca acum se ridica mai sus, fiind o idee mai lungi decat cele stoc.

Piesele se gasesc la reprezentanta, eu le-am luat de la cineva care aduce piese. Pe mine m-au costat in jur de 200 ron.

Link către comentariu

Merci, va urma si la mine asta, ca acum trebuie sa ajut haionul putin cu mana sa se ridice cat ar trebui in mod normal.

Sa fii atent cu deschiderea in spatii inchise(parcari subterane), sa nu lansezi haionul in vreo teava ceva...

Link către comentariu

Da nu mai ai nevoie de arcuri. Mai bine puneai prinderile de la hayon de Leon ca sunt mai scurte. Eu zic ca o sa omori amortizoarele cu arcurile. 

BTW, eu tineam minte ca alea de fabia sunt putin mai scurte decat stock. 

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Arcurile nu fac decat sa impinga putin cand se deschide atata tot, nu sunt foarte comprimate. Nu am mai pus pinii de Leon, merge si fara.

Link către comentariu

Salut,si eu sunt interesat de asa ceva,cam cat costa bumpari de siroco?Mersi si spor la treaba!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

buna treaba cu amortizoarele...

ai idee si de codurile pt am de fabia? parca e aceeasi treaba si la golf 4...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!