Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am auzit mai multe povesti cu frana de mana iarna, ma asteptam sa fie ceva probleme. Mai ales ca eu sunt invatat sa o trag mereu. O sa dau cu spray azi si vedem cum se comporta.

Link către comentariu

Arata interesant :D. Avand doua usi pe lateral poate e mai interesant sa scrie mai mare:

7479479294_9f50045dff_b.jpg

346833.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pe discuri.

:)) pe bune?

Daca placutele s-au lipit, da cu niste apa calda sau solutie pe baza de alcool cu care degivrezi geamurile. Sau pipi si tot rezolvi elegant.

Dara ai camasa cablului ciupita ,iti intra apa si ingheata blocand cablul pe "intins".

Am trecut prin chestia asta si stiu... dar wd40 pe discuri?! Practic le ungi dar placutele tot pe ele vor sta.

Link către comentariu

e simplu. te bagi sub masina si impingi inapoi mecanismul cu arc de langa etrier. 

Link către comentariu

Pai daca ingheata ingheata cablul nu cred ca ingheata placutele, acum nu e chiar asa frig, au fost ierni si cu -25C in Bucuresti. Iar daca intra zapada in janta ar trebui curatata ca sa nu se topeasca si sa curga pe erier unde ar putea ingheta.

Sunt curios cum ai reusit sa ramai intepenit cu o bara asa joasa care functioneaza ca un plug si nu prea ai sanse sa ramai suspendat.

Link către comentariu

Pt cateva secunde mi s-a intamplat si mie sa ma tina pe loc o data. Cu o seara inainte spalasem masina si fiind aproape de casa probabil nu se uscase complet si a inghetat.

Link către comentariu

Poti ramane ft usor pe burta. Chiar daca ai plug in fata tu urci pe zapada afanata si te trezesti pe burta. Cand vrei sa dai inaooi sau inainte arunca zapada de sub roti si ramai suspendat. The end.

Tocmai ce am patit.o si eu in parcare acu 30min.

Link către comentariu

Sub zapada e gheata - e suficient sa faci o mica "gropa". Nici nu e nevoie s-o pui pe burta. Tractiunea pe o singura punte(mai ales ca 99% nu au LSD sa mai ai o sansa)  presupune lopata in portbagaj cand e zapada :)

Link către comentariu

Eu nu am reusit sa o suspend a in zapada afanata. Am scos fordul azi si am dat doar zapada care era in fata cat sa am loc sa fac balans si am iesit prin zapada afanata, locul din fata masinii nu era ocupat si era acoperit cu zapada + zidul facut de plug si nu am avut probleme am dat inainte si inapoi de cateva ori si a iesit fara probleme. Cand m-am intors tot acolo am parcat fara probleme fara sa dau zapada sau ceva.

Am pus golful pe burta acum 2 ani cand am dat cu spatele peste un zid de 50cm facut de plug din zapada inghetata era asa mare si inghetat ca a trebuit sa dau 3-4 ori ca sa-l sparg si sa suspend masina si era suspendata cum trebuie, adica 9 insi nu au putut sa o impinga.

La faza cu gheata remediul cel mai usor e sa pui un pasager pe capota, deasupra rotii care patineaza, ca sa faca balans si iese singura. Doar pasagerul sa aibe curaj si sa nu-ti fie frica ca se zgarie capota. Incercat iarna trecuta si functioneaza parfum si aveam masina in rampa.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Azi dimineata am dat la zapada o ora sa inaintez 20 m, in conditiile in care zapada nu era foarte mare, insa erau santuri facute de rotile altora cu suspensie mai inalta.

Link către comentariu

si acum ar veni zicala: "It needs more low!" si-un abonament la RATB sau metrou :))

Link către comentariu

Cand l-ai vandut pe Husky trebuia sa cauti un 2,0 tdi 4 motion si acum erai sef peste toti vecinii de bloc. Nici nu mai era nevoie sa dai la lopata, doar cheie si talpa maxima. :)

Link către comentariu

Daca o mai las un pic, clar imi fac abonament la metrou :D

Nu regret nici o clipa alegerea facuta, Sorin, nu merita sa fac compromis pentru cateva zile pe an. Mai bine imi cumpar un jeep mic si il tin pentru situatii dificile ca asta.

Link către comentariu

Nu cred, as lua ceva ieftin, maxim 3k euro. Suzuki Jimny are motor de 1.3 benzina, 80 cai, 4x4 decuplabil...consum 10% in oras.

Link către comentariu

Din ciclul "nici o zi fara lopata", azi am dat doua ore la lopata. Orice damb de zapada mai mare de 10 cm ma impiedica sa trec.

Norocul vecinilor cu suspensia mea sport, a trebuit sa curat toata strada sa ies :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!