Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Ultima poza, golful albastru cu jante negre...sunt cumva jante OZ Alleggerita HLT??? Intreb mai ales proprietarul, dar daca stie si altcineva, cu atat mai bine.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cel Mai reusit golf 5 de la intalnire, poate Cel Mai Cel de pe forum ,nu te supara da i-am admirat fundul stateam spate in spate :))

Link către comentariu

Multumesc!

Mai am mult de lucru la ea sa arate cum vreau eu.

Nu, spalat ca la carte si ceara de la Meguiar's.

Link către comentariu

Am tot urmarit topicul... si l-am tot urmarit... arata super masina, daca toti ar tine la masini cum tin majoritatea de pe acest forum nu ne-am mai gasii masinile vandalizate prin parcari.

Cu aproximatie poti sa spui cam cat ai investit in masinuta?

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri!

As prefera sa nu ma gandesc la cati bani am bagat in ea, daca m-as gandi la asta, probabil m-as opri…si nu vreau :D

Link către comentariu
Am tot urmarit topicul... si l-am tot urmarit... arata super masina, daca toti ar tine la masini cum tin majoritatea de pe acest forum nu ne-am mai gasii masinile vandalizate prin parcari.

Cu aproximatie poti sa spui cam cat ai investit in masinuta?

Cand intri in hora nu te mai uiti la bani, ca la lautari arunci cu ei. Scuzati expresia. Oricum eu am tot avut timp sa ma invart pe langa ea si arata super ok masinuta. Bravo. Se vede fericirea pe fata lui cand ii mai face cate ceva, cel mai fericit client al meu.

Link către comentariu

Vz ca la viteza o sa-ti vibreze volanul grav daca ingheata zapada aia pe jante.

Link către comentariu

@George: Yokohama.

@Robi: O curat in seara asta.

Ieri am tras frana de mana, am stationat vreo 5 ore si dupa aia abia am plecat :))

Link către comentariu

Azi am facut pe plugul, am ramas de trei ori blocat  :D

Mie`mi zici...bumper lip-ul ala chiar ca e plug la mine..mai mult mergeam cu spatele din parcare decat cu fata :))

Link către comentariu

Din acest motiv puneam iarna fusta de GT simpla :P

Oricum, imi place foarte mult cum arata masina ta in momentul de fata. Felicitari si spor in continuare! :D

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Merci mult, Lucian!

Ma gandesc sa o pun si eu pe cea simpla, insa e cam bataie de cap sa o pun fara sa dau bara jos de pe masina.

Link către comentariu
@George: Yokohama.

@Robi: O curat in seara asta.

Ieri am tras frana de mana, am stationat vreo 5 ore si dupa aia abia am plecat :))

ohooo, probleme la cabluri si sistemul de la roti, un spray de lubrifiere e deajuns sa nu mai inghete.
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!