Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Two new mods:

Buton presiune pneuri

post-89504-13505032729368_thumb.jpg

Harti Europa Est + antena gps

post-89504-13505032878662_thumb.jpg

scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul sotiei :D

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este util butonul de presiune dar mai bine sa nu-l vezi in bord. :D Mie mi-a facut cunostinta cu un holsurub.

Butonul cu "W" ce face?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

W(winter mode) este butonul pentru reducerea puterii pe timp de iarna, ajuta sa plece mai usor pe suprafete alunecoase. Este disponibil doar pe GT, din cate stiu.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Intradevar! Ma atrag raritatile.

Urmeaza sa schimb si ultimul buton ramas gol, cred ca o sa pun butonul pentru senzorii de parcare(care vor veni).

Modificat de cogdao
Link către comentariu

oare de ce a aparut necesitatea acestui winter mode? ca practic traction control iti taie gazul...poate il ajuta putin..ciudat ca pe GTi nu exista asa ceva oem

Link către comentariu

pentru puterea mare a masinii....rupe aderenta in conditii de gheata,zapada,polei.

poate protejeaza putin masina daca pleaca mai usor decat sa plece tare la rpm si sa ii dea in cap esp-ul

Link către comentariu

Exact asta cred si eu, e o protectie a motorului.

Multumesc inca o data, Cip! ;)

De azi am sticker pe spate, multumita lui Adrian S, pe fata aveam deja la suportul de numar.

post-89504-13505782418366_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Da, deocamdata... Hai la o spontana si sigur se gaseste unul si pentru tine.

Iti sunt dator o tura, apropos ;)

Link către comentariu

Vineri o sa am liber abia peste o luna, daca nu poti in alta zi, ne vedem atunci.

O sa-ti placa :D

Link către comentariu

Pai, in medie, daca e bara la bara, undeva la 9-10, daca este trafic decent, 8-8,5.

Seara, cand merg la munca, scot 7.5 pe 9 km distanta, mers normal.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
nicusor_pintilie

Tinand cont de caiutii care ii are si de faptul ca e benzina motorul parerea mea e ca ai un consum bun pentru bucuresti!

Link către comentariu

Foarte bun consumul. Eu ziua sunt intre 9-12%. 12% bara la bara cu stat pe telefon etc :D Noaptea suntem la fel. Cutia inseamna ca mai adauga ceva la mine.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

In fiecare zi ma gandesc cum era sa imi indeplinesc visul si sa ma aleg cu un GTI 5. Pe hartie dadea bine dar in practica ma luam de mana cu Kirkus. Cred ca si Bogdan (cogdao) a fost tentat de GTI dar cu varianta asta, 1.4TSI 170/180CP a facut o alegere pe gustul meu :D.

Link către comentariu

Eram foarte tentat de GTI, chiar urma sa merg in Ploiesti sa vad unul cu DSG pana am revazut anuntul lui KKY. A fost de bun augur, consumul e factorul determinat in toata ecuatia asta.

Ma felicit pentru alegere si ma felicit ca, macar o data in viata, am ascultat de nevasta :D

Link către comentariu

Pur si simplu i-a luat ochii, asa ca am zis: "hai sa il sun, sa vedem ce iese". Si a iesit :icon_thumleft:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!