Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

O sa fie de senzatie la vara  :icon_thumleft: .

Nasol ca atingi. Sa masori distanta intre bara fata si sol. Sunt curios daca e mai mica decat cea pe care o am eu.

Am masurat azi, sunt 14 cm de la sol pana la baza fustei fata.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe burta si la expouri cu ea. Superbe jante sa le invarti cu placere  :icon_thumleft:

Modificat de ZaShark
Link către comentariu

:) Merci mult! 

Sincer, e un vis al meu sa ajung macar odata la un expo, ca sa nu zic ca nu am fost si eu. Nu am pretentii de super masina, dar zic ca e decenta.

Link către comentariu

pe dedesubt la plasticele care acopera lonjeroanele mi se pare ca e chiar mai putin , un 13 cm ...:D

Link către comentariu

Desi se spune ca iarna punem jante sa ne facem treaba cu ele fara sa tinem cont prea mult de aspect, am ajuns la concluzia ca zicala asta nu ma reprezinta.

Pur si simplu tablele faceau masina sa arate...nu comuna, ci urata...

Asa ca am luat masuri. Am dat tablele pe 16 si am luat jante OEM pe 17.

post-89504-13898929599337_thumb.jpg

post-89504-13898929704056_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu poti sa tii cont de aspect 8-9 luni pe an si apoi sa renunti complet de dragul iernii.

Schimba complet masina niste jante  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Asa este. 

Am incercat sa ignor aspectul asta de dragul utilului, insa se poate face treaba asta si cu stil :)

Link către comentariu

Inteleapta alegere! Arata foarte bine.

Nici nu vreau sa ma gandesc, ca am pierdut un capac, care la VW costa 200lei si acum in trei capace si o roata neagra e inadmisibil de urata.

M-am gandit si eu mult la pasul asta, dar acuma ca a intervenit retrofit-ul cu geamurile spate, a picat orice alt plan.

Link către comentariu

Merci!

Eu am incercat si cu capace si fara, tot nu da la fel ca janta de aliaj.

Link către comentariu

nice ride! :D ii sat foarte bine cu aceste jante,duce putin cu modelul meu de sline pe 17,insa imi plac mai mult ale tale.

Modificat de golfix
Link către comentariu

Deci nu sunt singurul nebun care a vandut table+capace pentru aliaj...

Link către comentariu

Deci nu sunt singurul nebun care a vandut table+capace pentru aliaj...

Nebuni sunt aia care dau jante aliaj pentru unele din tabla mai mici. Dar asta e relativ si tine de gusturi. Ex Dacă esti fan mad max o sa preferi o masina fara bling bling si o sa zici ca jantele din tabla negre arata f bine.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

Link către comentariu

Intradevar, tine de gusturi. Pentru mine unul e clar, nu-mi plac tablele.

Am incercat 3 ani, dar nu, nu merge.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!