Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Daca ai sa mergi cu roti pe 18" mai bine iti iei niste anvelope XL, am vz ca Ventus-urile actuale ai niste galme pe ele nu?

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci, Sebi! 

Mai vedem cu arcurile, nu sunt foarte hotarat. Sa vad cum arata cu jantele pe masina mai intai.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Sa le porti cu placere. Nu fa prostia sa iti pui 235. ating ca toti dracii aia rai, bine, cel putin la mine cu -7cm atingeau rau de tot si in aripi si in contraaripa pe fata cand era virata maxim masina.

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos. Ai facut cea mai buna alegere atat cu jantele cat si cu anvelopele 225.

Si eu iti recomand sa pui niste arcuri, sa o mai cobori putin. Eu as pune Eibach Pro Kit sau KW (am avut si am fost f multumit). De asemenea, cu ET54 vin destul de in interior, pe spate mai ales...dar sunt convins ca esti la curent cu aceste lucruri.

:icon_thumleft:

Link către comentariu

Merci mult!

Azi am atins de doua ori, o data pe strada la o denivelare de asfalt si a doua la parcare, am atins cu evacuarea.

Link către comentariu

Superbe , cele mai frumoase jante...sa le invarti sănătos ! Miezul ai putea sa il vopsesti în altă culoare :)...merita sa o lasi mai jos pt jantele astea !!

Link către comentariu

GOOOOOOOLLLLDDDDDDD!!! Pe negru, e prea classy..

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu
Master_Blaster

Merci mult!

Azi am atins de doua ori, o data pe strada la o denivelare de asfalt si a doua la parcare, am atins cu evacuarea.

Nu stiu cum reușești eu cu -30 abia am atins de 4-5 ori Intr-un an si ceva si nu sunt genul care sa meargă încet sau sa se ferească de offroad sau borduri.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

Link către comentariu

Presupundnd ca mai ai suspensia stock,cum reusesti sa atingi cu ea???eu nu am reusit nici in sun plaza,afi,si unde mai sunt rampe abrupte!

De atins la viraje sau borduri,nici vorba.poate ai toba mai groasa,mai umflata si cu ea sa atingi mai repede.

In rest,bafta pe mai departe!

Brgds

Link către comentariu

In primul rand, pe fata am buza de R line care este mai groasa decat cea stock cu cativa cm, asta ar explica de ce ating acolo.

In spate, din cauza unei curbe a evacuarii custom, ating. Des.

Revenind la ziua de azi, ma bucur ca am reusit sa pun eleronul pe masina. Mai am pragurile si pachetul R line e gata.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

O sa fie de senzatie la vara  :icon_thumleft: .

Nasol ca atingi. Sa masori distanta intre bara fata si sol. Sunt curios daca e mai mica decat cea pe care o am eu.

Link către comentariu

Da, si eu abia astept primavara :D

O sa masor si te anunt.

Sunt in cumpana daca sa mai pun inscrisul pe spate sau sa-l las clean.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Clean. 

Verifica daca nu atinge in eleron stergatorul stock. La 6 atinge si este acelasi eleron.

Link către comentariu

Eu nu inteleg, ti-ai dat haion care avea folie oem si ai luat altu cu folie Am?

Link către comentariu

Am luat un haion complet de GTI, al meu oricum trebuia vopsit(zgarieturi in dreptul emblemei si in alte cateva locuri) asa ca asta a fost cea mai buna solutie. El avea haionul lovit asa ca i l-am dat lui. O sa pun folie verde, acum nu are nimic, e geam simplu.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Am inteles acum. Am crezut ca a fost un schimb pe schimb :))

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!