Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Merci!

Defectul e mic, ma gandeam si eu la faza cu alcantara, dar deocamdata trebuie sa dau volanul meu si sa iau airbag-ul si calculatorul de coloana cu ch in coada.

Da, il montez singur, e usor!

post-89504-13844370112064_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

El l-a facut la Arad, daca tin bine minte. L-a costat cat costa sa-l imbrace si in piele dar alcantara parca a avut-o el. Nu strica sa pui o intrebare...

Link către comentariu

Am trecut la papucii de iarna, urata treaba!

post-89504-13848744994676_thumb.jpg

Ornamentul de la grila de deasupra radioului a ramas fara un piciorus, asa ca scartaia ca un apucat.

post-89504-13848746280033_thumb.jpg

Cine ghiceste cat costa dracovenia de bucatica de plastic are o bere de la mine :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Clar dezmembrarile sunt solutia, nici nu ma gandesc sa dau atatia bani pe o bucatica de plastic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Doar sa ai noroc sau daca ai o cunostinta sa gasesti in dezmembrari. Nu prea vezi G5 in dezmembrari, iar mari mecanici ai parcurilor " nu au piese asa mici ei dau numai cuti si motoare pe banda rulanta ".

Modificat de ZaShark
Link către comentariu

Se gasesc mk5 de taiat suficiente, au inceput sa le aduca din Anglia sa le taie...

Modificat de micnea
Link către comentariu

Prin amabilitatea colegului Panix am intrat in posesia ornamentului care se rupsese.

Multumesc!

Azi am pus si capacele la jantele de tabla, arata jalnic fara :(

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Eu am returnat capacele caddy-ului de la care le 'imprumutasem' :)) trebuie sa imi iau si eu un set :)

Link către comentariu

Da, da. Ia-ti astea:

527959124_tp.jpg     8246612203_fb80c23ff6.jpg

Arata genial iarna. Mai ales pe o masina ceva mai speciala!

Foarte misto ideea!

Link către comentariu

Si eu am luat acum cateva zaptamani, au ajuns fix dupa ce terminasem de demontat toate plasticele interioare :)

Cineva spunea ca nu sunt bune, mie imi plac. Desi la cele bune este putin diferit materialul.

Spor la demontat!

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Am primit jucarii :)

haha am cumparat si eu acum 1 saptamana sau doua si vin de craciun. sunt foarte folositoare :d

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!