Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Cand te apuci de insonorizat? :)

La anul, iarna asta stau linistit, doar apa, baie si bataie cum zice Vali.

Pretul a fost normal, undeva la 150 euro.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si care a fost procedeul? Spalat, uscat pus polizorul pe masina? Trebuia neaparat o decontaminare cu argila.

Link către comentariu

Decontaminare nu au facut din cate am vazut, in plus fata de ce mentionat ar fi protectia de dupa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Tinand cont ca el a vopsit-o integral de curand, nu avea nevoie de decontaminare cu argila. Eu i-am facut un detailing exterior in primavara, iar acum cand i-am aplicat tratamentul cu argila a fost foarte putin contaminata pe capota, in rest argila iesea mereu curata, fara nici o impuritate.

Link către comentariu

Nu, doar jumatate am vopsit-o insa au verificat-o si nu era nevoie de decontaminare.

Cealalta jumatate a fost facuta pe casco inainte sa o iau, cu exceptia unei usi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Schimbam si stalpii!

post-89504-13835623540638_thumb.jpg

Trebuie sa mai comand un capacel de airbag.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Cred ca merg pe bej pana la urma. Am luat stalpii astia in alcantara si arata tare bine :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa-l invarti cu placere! Trebuie sa-mi vina si mie unul similar. Ti-l montezi singur?

Link către comentariu

Chiar ca toata lumea isi schimba volanul. Cel putin la G6 parca vad ca raman ultimul cu volan de hl :))

Sa il folosesti cu placere!

Acesta e unul din cele cu defecte? Daca da poate ar fi o treaba interesanta sa il imbraci in alcantara :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!