Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Intr-o zi o sa le amplific, sper cu un Helix sau poate castig un Sinfoni la o licitatie :D

Ai avut postul 1000, tizule! ;)

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cel de-al doilea set de Micro-Precision l-am luat azi de la posta, se pare ca acum asa vin coletele din UE, prin posta. Cozi ca la balamuc, ca de obicei.

post-89504-13826116809765_thumb.jpg

In ultima vreme am lucrat numai la interior, era cazul sa fac ceva si la exterior.

post-89504-13826117680974_thumb.jpg

post-89504-13826117771343_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link către comentariu

Daca nu iei grila aia de aluminiu mat tot degeaba, dar nu mai stiu pe ce venea... Sent from my iPhone using Tapatalk 2

LE: Am gasit! Asta:

atgtfr.jpg

vw-golf-v-gt-sport-r-line-regie-43303-66

Modificat de Rave
Link către comentariu

Da, grila aia aluminiu mat o vroiam la un moment dat, dar acum nu prea ma mai incanta, mai repede dau banii pe praguri.

Am reusit sa conectez difuzoarele si am "strecurat" luminile in usi( ochii sunt lipiti de pielea de pe fetele de usi).

post-89504-13826292039277_thumb.jpg

post-89504-13826292123123_thumb.jpg

Si cu aceste modificari facute azi, voi lua o pauza de la investitii ca prea am luat viteza in ultima vreme.

Link către comentariu

Dupa ce gasesti grile pentru boxe! Nici nu vreau sa ma gandesc ca se plimba ceva prin masina si nimereste intr-o membrana...

Link către comentariu

Inceaca sa iti muti butonul de la rezervor in alta parte....prin spatiul de depozitare din stanga :D

Link către comentariu

Am alte planuri cu el dar trebuia sa dau fata de usa exterioara jos.

Am in fata schimbatorului butonul pregatit pentru el.

Link către comentariu

Ai facut o treaba excelenta cu difuzoarele din fetele de usi, sunt de calitate si arata si foarte bine intergrate acolo. Calitatea sunetului a crescut fata de configuratia anterioara?

Difuzoarele sunt legate direct la RNS?

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Pragurile mai asteapta, eleronul nu mai e.

Difuzoarele sunt legate in locul celor oem din fata si facute legaturi in paralel.

Se aud mai bine, insa imi vor trebui filtre si un amplificator ca sa le folosesc la adevarata lor valoare.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Frumos upgrade audio!

Te sfatuiesc sa cauti cat mai repede protectie pentru ele...Sa nu iei un pasager mai ne atent si sa ti le zgarie, sau sa ti le umple de noroi, ar fi pacat...

Iti spun pentru ca am patit-o pe o alta masina si m-am trezit cu grilajul plin de noroi de bocanci...

Link către comentariu

daca te ajuta cu ceva mi au ramas mie 4 grile dar sunt cu hifonics sunt pt difuzoare de 16.5 cm / 6 1/2"

post-104729-0-94798100-1356483143.jpg

Link către comentariu

Si cu aceste modificari facute azi, voi lua o pauza de la investitii ca prea am luat viteza in ultima vreme.

... in sfarsit ia si nevasta atitudine, nu!? :) ...

Link către comentariu

O noua achizitie pe partea audio:

- Amplificator 5 canale Helix Hxa 500Q by Brax.

Urmeaza subwoofer si gata pe anul asta!

post-89504-1383056352179_thumb.jpg

post-89504-13830563606651_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!