Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

DRL-urile alea erau urate si nasoale, iar pe grila de Golf normal arata chinezarie

Pe cand astea sunt alta poveste, parerea mea

TFL_3.jpg

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ Cogdao : Daca te hotarasti sa iti iei antena shark da-mi si mie un semn ca vreau si eu...din cate am vb cu Florin el zicea ca ar trebui neaparat originala pt ca are nevoie de o amplificare, nemaiavand acel bat.

Link către comentariu

Pt rezultate maxime la capitolul frumusete-potriveala,incearca drl de la audi s,rs6,voinea avea la r32.

Brgds

Link către comentariu

Corect, iar cele din imagine erau de S6. Acum vederea de ansamblu:

a6-tfl-2aa885384f.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Intradevar, arata bine, si sunt si OEM, ceea ce e pe placul meu. Insa costul e cam marisor, nu am gasit sub 200 euro fara transport.

Link către comentariu

Atat costa, m-as mira sa gasesti mai ieftin. Eventual la dezmembrari, dar cred ca nici acolo nu sunt mai ieftine.

Link către comentariu

Va ajunge si modificarea asta pe lista, insa prima data voi debifa de pe lista farurile. Va mai dura insa ceva, deocamdata am alte prioritati.

Link către comentariu

Pana una am trecut ITP-ul cu brio, marti avem identificarea si dupa aia o sa ne luam buletin nou, surpriza :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc pentru drive test,maestre :)

Indemnat de domnul instructor Bogdanake am apasat full throttle si am vazut un frumos ac de boost dansand in fata mea :D Frumoasa senzatie.

Congrats din nou pentru masinuta si sa te bucuri de ea,e ce trebuie ;)

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , tin sa iti spun ca imi place mult felul in care e intretinuta masina sa ai grija de ea si Drumuri Bune....

Link către comentariu

Cateva noutati au aparut in ultima vreme: Am achizitionat un RNS510, am facut update la Can de la H la K fiindca am ramas fara baterie de doua ori intr-o zi, cred ca va trebui sa o schimb.

Zilele astea va trebui sa ajung pe la baietii de la Top Gear, am un zgomot care cred ca e de la evacuare si s-a intensificat in ultimile zile.

post-89504-0-98075300-1350063642_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu
nicusor_pintilie

Cat te a costat navigatia daca nu sunt prea indiscret :) ?

Modificat de nicusor_pintilie
Link către comentariu

Multumesc, Adi!

Nicusor, ai pm!

Am depistat sursa zgomotului azi, desi era o banuiala mai veche...se pare ca capacul motorului are un piciorus rupt si la acceleratii bate in motor. Imi facusem griji degeaba, se va rezolva foarte usor.

Link către comentariu

Acum am vazut schimbarea, superb. Iti doresc km multi si fara incidente!. Arata superb, cred ca si merge pe masura !

Link către comentariu

Multumesc, Alex!

Da, Razvan, am in plan camera, mai ales ca e un retrofit ieftin si de efect. Am mai multe in cap, dar o iau incet ca e mai sigur ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!