Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Step 4: Bunatatile de la Midocar. Din pacate au gresit codul la plasticele de langa spatarul banchetei asa ca mai astept cateva zile sa vina din Germania piesele care trebuie.

post-89504-1379953119529_thumb.jpg

post-89504-13799531304746_thumb.jpg

post-89504-13799531372193_thumb.jpg

post-89504-13799531435479_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata foarte civilizat si bine ca nu te-ai mai complicat cu achizitii de aiurea si cu transport... Gandeste-te cum ar fi fost sa ti le iei de aici, dupa care sa constati ca e ceva piesa gresita/rupta/lipsa...

Link către comentariu

Da, Bogdan, dar as fi avut tot si as fi iesit mult mai ieftin.

Eu raman la ideea mea cu plafonul negru, iar presurile vor fi inlocuite cu cele de cauciuc odata cu venirea ploilor.

Link către comentariu

Varza...e ca mexicanii aia cu aur in gura,si muci la nas.

Pe bune,iti place asa o taranie?

Ai muncit degeaba...brgds

Link către comentariu

Nu neaparat auriul imi place, ci cat de luminos e interiorul, asta e si scopul meu, neagra la exterior si cat mai luminoasa la interior.

Tipul a exagerat cu multe, mai ales cu auriul si carenajele crem, insa la interior masina este de expozitie.

Link către comentariu

Atunci nu mai vrei plafon negru? Inchide mult interiorul.

Contrastul de culoare inchisa cu interior f deschis este interesant. Atat exteriorul cat si interiorul sunt greu de intretinut, dar de efect daca sunt curate :D .

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

Ba da, vreau, oricum plafonul se vede prea putin cand deschizi usa, insa efectul e misto cand stai pe scaun si te uiti in sus, da impresia de intim, spatiu mai personal.

Link către comentariu

E ceva mai inchis interiorul cu plafonul negru, as putea spune chiar claustrofobic, dar ma simt mult mai bine in masina asa. Banuiesc ca tine de fiecare in parte daca-i place sau nu.

Si merita plafonul negru mai ales daca schimbi si fetele de usi cu unele bej/crem. O sa fie masina 50-50! :)

Link către comentariu

Am mai bifat o parte din modificarea interiorului, l-am lasat pe Fusco si fara fete de usi, acum masina lui e ca un fulg :D

post-89504-13804771756545_thumb.jpg

post-89504-13804772007525_thumb.jpg

post-89504-13804772193542_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Lasa ca nici niste Focal-uri nu scartaie :)

Felicitari pentru interior, ai schimbat radical masina. Acum mai ai climatronic-ul nou, volan ed Golf VI GTI, schimbator de Golf VI GTD, plafon... mai bine ma opresc!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!