Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu exista rama de plastic. La scirocco e altfel fata de Golf 5. Se poate face cu mai multa indemanare.

Cogdao, arata super bine cu interior bej :D Spor! 

Link către comentariu

Acuma am inteles. Eu mi-am pus panoul de Golf 6, dar ii urat. Are avantajul fata de cel de Golf 5, ca afiseaza comenzi pe RCD/RNS. Dar imi lipseste acel patratel in care afisa temp. Si vad ca si-au dat si ei seama si au revenit.

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Am mai facut ceva azi, am scapat de zgarietura care imi statea pe creier.

post-89504-13795345146399_thumb.jpg

post-89504-13795345233373_thumb.jpg

post-89504-13795345409206_thumb.jpg

post-89504-1379534558721_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

cum ai reusit?ai schimbat ecranul,ai polishat,sau ai pus folie?lookin good...brgds

Link către comentariu

Super tare! :D

Inca niste plastice si e gata

Cu fetele de la usi ce faci? 

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Arata superb, ma uit la ea si salivez! Felicitari pentru felul in care o intretii, ai progresat mult de la stadiul initial, la cel final, dar a meritat deplin tot efortul. :)

Link către comentariu

Fetele de usi vor ramane, daca nu gasesc ceva pe bej. Voi pune piele bej in locul textilului, maner bej si capace difuzoare de inalte tot bej(deja sunt comandate).

Pielea necesita tratament, scaunele au fost pe masina lui Fusco cativa ani insa se vede ca a avut grija, nu e zgariata sau rupta, ci doar mai uzata pe aripioare. Nu am apucat sa le dau cu nimic, eram prea obosit dupa ce le-am schimbat, eram si dupa munca. Am un recipient cu solutie de la Sano pentru piele, voi incepe cu ala, probabil maine, daca nu ploua.

Feeling-ul este deosebit, desi mare diferenta nu ar trebui sa fie fata de scaunele anterioare, dar pielea e altceva.

Climatronicul nu-l schimb deocamdata, am altele pe lista :)

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Cu scaunele noi deja e altceva, felicitari! Nu stiu cat de usor o sa intretii presurile alea, mai ales in sezonul rece.

Link către comentariu

Oricat ai incerca scaunele sunt profilate si imposibil sa nu faca cute. Nu simti in coaste cand cobori sau urci? :)

Link către comentariu

Daca vede cine nu trebuie lista, dorm pe pres la iarna :D Sa ziceam doar ca la exterior nu va ramane asa, va fi R line complet iar la interior am multe de facut, volanul e din anii '80(citat din Fuscobal), asa ca va veni altul...schimbatorul va fi altul...sunt multe.

Pentru sezonul umed am presuri de cauciuc, astea sunt doar pentru photo shooting.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Cum sa nu fie ma diferenta intre scaunele normale sport si scaunele de GTI ??? :D Ma tot uit la ele si singurul lucru care-mi vine in minte e: "Si tu stateai pe ganduri daca sa le iei sau nu... Offf..."

Link către comentariu

Da, stiu...bine ca nu le-am ratat si pe astea...plafonul tau era parte din proiectul actual, stii doar.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!