Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci! Sper. Daca gasesc si restul pieselor, scaune, fete de usi, plafon, atunci va iesi ceva deosebit.

Link către comentariu

Aceiasi idee o am si eu doar ca interior full bej... Cand am comandat masina, am bifat interior bej, cand a venit masina, a venit cu interior antracit si aia mi-au zis ca nu merge in combinatie cu alb... Nu puteau sa zica asta cand am configurat-o la inceput?? Scz de offtopic, On topic, keep up the good work, abia astept sa vad lucrarea finalizata. :D

Link către comentariu

Ai de munca nu gluma. Spor la treaba asteptam poze :)

Modificat de ZaShark
Link către comentariu

Aceiasi idee o am si eu doar ca interior full bej... Cand am comandat masina, am bifat interior bej, cand a venit masina, a venit cu interior antracit si aia mi-au zis ca nu merge in combinatie cu alb...

Defapt s-a gresit din fabrica... Cu ocazia asta puteai sa obtii o reducere dar ti-ai bagat-o pe aia ca nu merge cu alb.

Send from my Sony Xperia S

Link către comentariu

si mie imi place cum a iesit si cred ca si la final o sa fie foarte tare. sa pui poze multe

Link către comentariu

De Golf 7 nu are cum, nu exista masca pentru el, ar trebui facuta custom. Cel de Golf 6 tind sa cred ca e pe lista, nu? :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!