Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Au umblat la Florin@Caractere cand mi-au luat compresia, au scos multe furtunase sa ajunga la pistonul 1 si acel colier a cedat. Nu mi-a dat prin cap ca ar putea face figuri cu soricelul ala.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca vezi valuri si are aspectul de care ai mentionat...este posibil sa fie lacul dat prost. Se mai duce putin la polish, dar tot se observa. Este si neagra...deci sunt toate sansele sa fie dat lacul nu tocmai perfect.

Din ce am mai vazut eu la un prieten vopsitor, este foarte delicat de dat lacul pe piesele care stau vertical....gen usi si aripi.

Arata foarte bine masina ta...si imi place cum o ingrijesti. :icon_thumleft:

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Multumesc, Andrei!

Acum dilema este: ei s-au oferit sa o revopseasca, insa parca nu as mai da inca un strat pe ea, mi-e frica sa nu se cojeasca mai tarziu, fiind date prea multe straturi...

Link către comentariu

Daca e pregatita corect inainte nu vad cum s-ar cojii. Eu zic sa le mai lasi masina, unde ai vopsit-o?

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Pai nu se da strat peste strat...daca o vei revopsi, se matuiesc elementele vopsite acum si se reia procesul, cu toti pasii necesari.

Eu zic ca daca s-au oferit sa o revopseasca...merita sa o faci...poate iese bine.

Toata "smcheria" este in pregatitul pieselor pentru vopsit si in aplicarea lacului (si bineinteles calitatea lacului).

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Autotehnic Service. A ramas sa merg peste doua saptamani, sa se usuce vopseaua, sa nu reactioneze.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Dupa ce am spalat masina am observat cateva lucruri:

-masina a fost vopsita bine, mai putin capota care va merge la polish in prima faza, daca nu, la revopsit

-nenorocitele de pasari au patat masina, nu a iesit nici cu degresant, nu stiu cu ce sa dau, poate doar la polish sa mai iasa

-negrul e cea mai pretentioasa culoare, se vede absolut tot pe ea, dar cand e vopsita proaspat e ireal de frumoasa :D

O poza cu un prieten de pe 4tuning, spontana in trafic :)

post-89504-0-28320000-1371984825_thumb.j

post-89504-0-20272900-1371985433_thumb.j

post-89504-0-85628100-1371985440_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

gainatul ala idiot ataca lacul si eu am aceeasi problema la capota nu iese cu nimic ,cel putin manual, la polish ar trebui sa iasa dar sa fie facut bine sa nu ramana efect de holograma.

Link către comentariu

Da, sunt o pacoste, si nu stiu cum sa combat problema, poate doar sa tai craca de deasupra parcarii.

Link către comentariu

6500 km in 10 luni, bine ca am luat tot benzina :D

Am schimbat si filtrul benzina, m-am lamurit definitiv cu carburantii nostrii.

post-89504-13721686465828_thumb.jpg

post-89504-13721686569685_thumb.jpg

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Sa mai zica cineva ca Golf-ul nu e masina de familie :D

post-89504-13724884213557_thumb.jpg

Link către comentariu

vezi cu tractorasul ala ce faci , si pe unde mai parchezi la parc  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Am vazut altii cu masinile puse in mijlocul drumului, aia nu mai pleaca cu masinile vandalizate. Asta e, asa a fost norocul meu.

Link către comentariu

A reintrat la vopsit, sper sa iasa bine acum.

Link către comentariu

Le-a fost ciuda ca ai masina frumoasa.

Sper sa iasa asa cum vrei tu dupa ce o vopsesti.

Da-mi si mie, te rog un pm cu pretul, service-ul unde ai vopsit-o si impresii.

Seara placuta.

Modificat de maxyone
Link către comentariu

La Autotehnic e masina acum.

Este facuta pe casco si ca impresii, par ok oamenii, intelegatori, insa cred ca au prea multi clienti si nu dau foarte mare atentie la detalii, iar eu sunt foarte pretentios.

Sper sa iasa cum trebuie acum, daca nu, o sa o faca si a treia oara.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

oi fi tu pretentios,dar mai degraba nu sunt ei meseriasi...e vorba de vopsit o masina,nu de un tiv la pantaloni.sper sa fie okay si sa fi multumit,nu vreau sa ma gandesc la stresul de a trece a 3 a oara prin vopsitorie totala in decurs de o luna.succes!

brgds

Link către comentariu

Merci, Vali!

Nu e vopsita total, poate era mai bine asa. Sunt curios, au zis ca pana sambata e gata.

Link către comentariu

Am luat masina, nu a fost revopsita ci polishata, a iesit de nota 9.9. 

Link către comentariu

Merci! Stopurile sunt date cu lac de acum o luna, am pus pozele cu cateva pagini in urma.

Link către comentariu

Azi m-am ocupat de exterior, am aplicat 

41r0CgOsL8L._AA300_.jpg

si am cumparat , dar nu le-am pus inca:

pzfr6r-08.jpg

si rezultatul final:

post-89504-0-21643300-1373646468_thumb.j

post-89504-0-95226600-1373646574_thumb.j

post-89504-0-66382000-1373646580_thumb.j

post-89504-0-88612700-1373646586_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!