Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Daca a fost vandalizata trebuie sa te adresezi unei sectii de politie din zona respectiva. Depui o plangere si apoi mergi la asigurari. Imi pare rau de ce ai patit...

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta o sa si fac. Mai grav e ca erau doua echipaje de politie acolo, nu a vazut nimeni nimic.

Link către comentariu

La noi nu este lumea civilizata,bine ca nu te-a vazut politia ca mai luai si amenda , poate chema platforma dadeai o caruta de bani.Faci dosar de dauna si se rezolva.Bine ca nu ti-au spart  mai multe.

Link către comentariu

Imi pare rau pentru intamplarea asta nefericita, dar la noi evenimentele astea sunt la ordinea zilei din pacate. Norocul lor ca nu i-ai prins inflagrant, ca plecau de acolo grav accidentati.

Eu parchez cat pot de departe de locurile aglomerate, prefer sa mai merg putin pe jos decat sa am surprize de genul asta. :(

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Foarte aiurea ce ti s-a intamplat, nu spun ca fapta de a bloca niste masini ar fi laudabila, dar totusi. Puteau sa cheme politia si luai amenda, daca vroiau neaparat sa iti faca ceva puteau sa iti dezumfle rotile dupa care sa cheme politia dar ce au facut e demn de legea junglei. Am vazut recent o octavia neagra aparent destul de ingrijita cu o cheie trasa pe partea stanga incepand cu aripa continuand cu portiere si aripa spate, La aripa spate pe la jumatate cred ca i-a sarit cheia de pe masina deoarece linia se intrerupea. Nici o problema, nenorocitul a asezat cheia de unde s-a intrerupt prima linie cu 1 cm mai jos si a continuat pana la tripla :evil:

Acum trebuie sa te duci la casco in cel mult 48 de ore de la incident. Dat fiind ca e vandalism ei te vor indruma sa mergi la politie. Sa nu speli masina deoarece este posibil ca cei de la criminalistica sa vrea sa ii faca niste poze, eventual sa caute si niste amprente. Spor, si aveti grija de voi oameni buni. Tot mai multi devin :tuktuk:  nu poti sti cu cine ai "onoarea".

De aemenea iti recomand cand o sa duci masina la reparat sa vorbesti cu cei de la service sa iti faca si eleronul, acesta fiind cantitate neglijabila pe langa ce au de vopsit.

Link către comentariu

Am vorbit initial la sectia 14 pe raza careia se afla Palatul Copiilor insa ei m-au trimis la sectia de care apartin iar politistul de acolo mi-a zis ca sa vin si sa depun plangere.

Din cate am mai citit pe net imi trebuie o constatare din partea politiei pentru a merge cu ea la asigurator. La asta se refera plangerea respectiva sau trebuie procedat altfel?

Link către comentariu

Da, astea sunt etapele la vandalism si furt, prima data faci plangere la politie si primesti o dovada de reparatie, dupa care cu acea dovada mergi la casco si deschizi dosar de dauna.

Link către comentariu

Nu, in ziua urmatoare sau maxim 2 zile din cate stiu, pentru ca trebuie semnata de comandantul sectiei.

Link către comentariu
Daniel Florici

in 5 min ai dovada, asa ar trebui

Link către comentariu

Important e sa deschizi dosarul de dauna la casco in cel mult 48 de ore, constatarea de la politie sau "dovada" cum vreti sa ii spuneti poti sa o aduci dupa si sa o anexeze la dosar.

Link către comentariu

Maine dimineata sunt la casco, azi pot sa rezolv doar la politie, sa depun plangerea.

Link către comentariu

Eu am deschis dosar la casco si fara sa am o constatare de la politie. Masina era zgariata, asa ca tot vandalism era.

Link către comentariu

Si eu mi-am gasit masina zgariata dar nu mi-a cerut ceva de la politie. Doar le-am spus la telefon lor ce s-a intamplat,unde, ora, etc. 

Dupa am fost la ei sa imi faca poze si sa scriu acele declaratii (omniasig)

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Depinde de asigurator, nu toti cer dovada de la politie pentru vandalism, dar mie de ex. la Astra mi se cere lucrul asta obligtoriu.

Link către comentariu

Eu am deschis dosar la casco si fara sa am o constatare de la politie. Masina era zgariata, asa ca tot vandalism era.

Exact ce spuneam, constatarea de la politie doar daca o cere, desi in cazul lui posibil 99% sa ceara.

Si eu mi-am gasit masina zgariata dar nu mi-a cerut ceva de la politie. Doar le-am spus la telefon lor ce s-a intamplat,unde, ora, etc. 

Dupa am fost la ei sa imi faca poze si sa scriu acele declaratii (omniasig)

S-a intamplat recent? Vezi sa nu ai surprize cu ei, un prieten s-a trezit ca ii cer constatarea dupa ce masina fusese deja revopsita, motiv pentru care a trebuit sa o plateasca din banii lui (omniasig).

Modificat de virus
Link către comentariu

S-a intamplat vara trecuta... 

L.E Defapt dupa ce s-a terminat vara in octombrie.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

eu cand am gasit-o vopsita cu graffiti m-au pus sa completez o plangere la politie(sa te duci cu foaie si pix la tine ca ei nu au) cu ce s-a intamplat,data ,ora,zona.sa rogi un agent de politie sa iti spuna exact ce trebuie.

eu aveam casco la omniasig iar doamna de la daune cu care am vorbit mi-a zis la fel in 48h la politie(am intrebat-o de ce si mi-a spus ca trebuie sa anunt la politie pentru ca ei sa inceapa cercetari in vedere depistarii autorului.asa ca daca ai retinut nr de inmatriculare al celui pe care il banuiesti il poti mentiona desi nu cred ca merita bataia de cap).in felul asta incearca sa recupereze din bani de la agresor

Link către comentariu

Am fost ieri la politie, am dat declaratia, insa agentul mi-a spus ca dureaza vreo doua sapatamani, ca trebuie semnata de comandant si dupa sa ajunga la procuratura si inapoi. Am impresia ca e bagata la penal, altfel nu-mi explic de ce ar dura atat.

Azi fac dosarul la casco cu mentiunea ca se va aduce dovada cand se va elibera.

Link către comentariu

da, dosar penal pt distrugere (autor necunoscut in cazul tau).

stiu ca am deschis si eu curand unui tigan si tot dureaza ceva pt ca e in concediu cel de la sectie care a preluat dosarul...in cazul tau, casco si se rezolva... la mine trebuie cateva drumuri si cateva luni de proces pana sa rezolv.

dar deh...daca sunt animale, ii biciuiesc legal :)

cat de tare ti-au zgariat-o? daca blocasei pe cineva, a plecat dupa zgarietura? 

Link către comentariu

E o zgarietura discontinua pe toata partea stanga, trebuie revopsita toata partea stanga. Partea mai aiurea e ca partea aia era impecabila, pe spate aveam mici probleme cu vopseaua.

Asta e, sper sa se termine cat mai repe, poate rezolv si cu eleronul daca tot intra in service.

Link către comentariu
Master_Blaster

De aia sunt eu mega paranoic cu parcatul si merg si 10 min pe jos decat sa blochez pe cineva, un trotuar sau o poarta. Super nasol am patit-o si eu, stiu cum e. :(

Link către comentariu

Tocmai ce am ridicat dovada, maine merg la constatare, sper sa rezolv cat mai repede.

post-89504-13702625918299_thumb.jpg

post-89504-13702626088264_thumb.jpg

post-89504-13702626175552_thumb.jpg

post-89504-13702626260769_thumb.jpg

post-89504-1370262637776_thumb.jpg

Link către comentariu

Pacat ca unii au coborat din copac direct in capitala tarii.....

Ce vina are masina? e doar un..."obiect"!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!