Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Tremuratul e de fapt ceva foarte putin sesizabil, seamana mai mult cu o usoara variatie a relantiului si e prezent de cand am luat masina, de 6 zile, cam permanent. Cred ca se va rezolva cu o curatare a clapetei, asa a fost si la cealalta.

Dpdv al consumului, este asemenator cu cel dinainte, aveam un 9 urban la un mers normal si cateva accelerari mai serioase pe parcurs.

Oricum, la GT nu e nevoie sa ma incordez prea tare, asa ca consumul nu are de suferit, chiar cu accelerarile de rigoare.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tremuratul acela usor sesizabil,va ramane acolo...in primul rand pt ca este un motor cu raport de compresie mare,in al doilea rand avem carburant mega prost.

Sfat: pune numai de la +99 in sus,orice ar spune altii.a mea nu a vazut lingurita de benzina 95,insa vei fi super surprins sa ajungi in tari cu apa calda,si cea de 95 sa vezi ca e mai jmechera decat 101 la noi.

In rest apa,paie si bataie.

Brgds

Link către comentariu

Eu sunt foarte mirat sa vad un consum urban de 8L/100 la o masina de 170 cp.

Agregatul meu refuza sa consume sub 13-15 in oras, in medie. 8,5 cred ca scot doar noaptea, pe drum drept, fara semafoare si fara trafic.

E surprinzator daca legi consumul de cp, insa legat de capacitatea cilindrica se justifica.

Cand a fost lansat GT-ul costa cat GTI-ul, tocmai din cauza motorului.

Nu ma mir ca te-a surprins motorul, este la ani lumina fata de aspirata pe care ai avut-o.

Tremuratul foarte usor probabil ca il simti prin schimbator si doar cand te concentrezi, eu asa patesc.

+1 la ce vali_devill, numai benzina de top sa ii pui.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Acum am vazut noua achizite.

Pt mine masina neagra cu calutii aia e cam tradata de suspensia si rotile pe 17. Asa ca inainte de maxidot rcd510 si alte minuni in primul rand i-as pune jante pe 18 si o garda la sol pe masura gen Eibach Sportline.

Link către comentariu

Tremuratul e de fapt ceva foarte putin sesizabil, seamana mai mult cu o usoara variatie a relantiului si e prezent de cand am luat masina, de 6 zile, cam permanent. Cred ca se va rezolva cu o curatare a clapetei, asa a fost si la cealalta.

Dpdv al consumului, este asemenator cu cel dinainte, aveam un 9 urban la un mers normal si cateva accelerari mai serioase pe parcurs.

Oricum, la GT nu e nevoie sa ma incordez prea tare, asa ca consumul nu are de suferit, chiar cu accelerarile de rigoare.

Pana la clapeta, eu

Link către comentariu

Si eu si fuscobal avem ce descrieti tu si vali. Si vali este al' mai batran cu experienta :))

N-as umbla la jante. Sunt facute pentru ea si doar pe ea vin ;)

Link către comentariu

Multumesc, Mihnea! Suspensia nu se va modifica, sunt multumit de cum arata, comparativ cu Husky e super bine...deocamdata :D

Benzina am bagat 99+ de la Petrom, la fel facea, dupa care am bagat de la Rompetrol, nici o schimbare... o sa incerc si cu Mol.

Asa e, Razvan, si eu sunt de parere ca ClassiXs sunt un trademark pentru GT.

LE: Voi ce norma folositi la ulei, 5w-30 sau 5w-40?

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Vezi daca ai QG1 sau QG0 pe sticker-ul de portbagaj..poti sa incerci sa bagi longlife daca ai QG1.

5w30 sa pui e mai bun iarna si in general e ok pt ca nu cred eu sa mergi constant in 4000-5000rpm ca sa se justifice un ulei mai vascos.

Link către comentariu

Da, aveam sticker-ul cu Castrol Edge 5w-30 pe capacul sigurantelor. Eu bagam 5w-40 la Husky, d-aia am intrebat. Oricum, revizia a fost facuta curand, abia vara viitoare o mai fac.

Link către comentariu

asta a avut de la mama ei,plus ca e mai bun pt turbina.parerea mea.poti pune 5w fara grija.

Brgds

Link către comentariu

Am definitivat wishlist-ul, daca mai imi vine ceva in cap pe parcurs o sa adaug:

-Fusta spate GTI

-Faruri GTI

-Geamuri electrice spate

-RCD510

-Butoane crom

-Praguri GTI

-Insertii GT interior

-Folie stopuri

-Roata rezerva slim

-Antena shark

-Proiectoare + grile

-Presuri textil

Link către comentariu

Faruri GTi cu sau fara xenon? :P Niste Hella xenon look ar arata foarte bine si aduc un mare plus de vizibilitate :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Daca este oem antena shark fin, nu poate fii numita "kitch" si in plus de asta arata si mult mai bine decat cea normala, cu bat.

Link către comentariu

Un mare plus pentru antena shark-fin e ca nu rașchetezi toti copacii in drumul tau, scuturand nucile de pe crengi :sly: direct pe plafon.

Eu zic go for the upgrades.

Cred ca cele mai utile iti vor fi farurile cu lupa.

Daca vrei sa vezi cum se vede noaptea cu ele (cu becuri halogen), da-mi de veste, si ne putem vedea intr-o seara, la o spontana.

Geamuri electrice pe spate....nu ai? Credeam ca vin standard la Golf....

Despre proiectoare - le gasesti la ~100 RON, Hella. Nu-ti lua din reprezentanta. Eu am facut greseala asta si am platit de 4 ori mai mult.

Modificat de Araym
Link către comentariu

Shark fin intr-o vreme era taranie sa pui daca masina nu avea navi din cauza posesorilor de Dacie si nu numai care isi puneau pt ca vazusera la bmw-uri.

Acum fenomenul a diminuat si chiar da bine.

Decat sa iei proiectoare, cumpara faruri cu xenon si pune o banda de drl ca de R32 in grile.

Ceva de genul dar fara sa pui proiectoare pt ca nu mai da bine.

DSC_1099.jpg

Link către comentariu

Pai cand am pus DRL pe Husky toata lumea a respins ideea, de ce ar merge acum pe GT? Nu inteleg rationamentul...

Cred ca pun antena pana la urma, nu sunt obisnuit sa vad batul ala.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!