Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

A fost schimbat la revizia anterioara, dupa spusele proprietarului anterior si se schimba la doua revizii. Ar fi bani dati degeaba.

Link către comentariu

Se obisnuieste sa fie schimbat la 2 schimburi, dar avand in vedere ca era doar o confirmare verbala, trebuia sa-l schimbi... In sfarsit, daca e ceva in neregula si nu a mai fost schimbat de mult, vei simti asta ;)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am fost si eu suspicios, insa am verificat filtrul de aer imediat dupa ce am luat masina si era nou, la fel si cel de polen.

Daca va fi cazul, il voi schimba, deocamdata masina trage cum ar trebui, nu sesizez nici o problema.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Master_Blaster

La filtrul de benzina conteaza si de obiceiul de alimentat cu benzina. Ca daca stai pe rezerva pana ajunge la 0km si mai mergi si dupa, tragi tot jegul din rezervor in filtru. Probabil ar trebui schimbat mai des. 

Link către comentariu

Eu foarte rar ajung cu rezervorul gol-gol, de obicei alimentez imediat dupa ce apare martorul in bord.

Link către comentariu

Eu stiu ca in carte undeva zice ca ar fi bine sa alimentezi cand ajungi la jumate daca este posibil...

Link către comentariu

Asa ar fi ideal, insa, sa fim seriosi, cine face asa?

Link către comentariu

Si eu parca citisem pe undeva ca ar fi ideal sa alimentezi cand ai aprox jumatate de rezervor.

Teoretic nu ar fi asta o problema, doar nu faci plinul de fiecare data, ci bagi cam jumatate de rezervor. Problema este sa faci prima data plinul ca sa ajungi cu el la jumatate  :biggrin:

@corgdao - Cum cine face asa ceva? Cine isi permite sa mai fac un plin de benzina  :lol:  :screwy:

Link către comentariu

Asa ar fi ideal, insa, sa fim seriosi, cine face asa?

eu.....si lumea ma arata cu degetul. daca povestesc cuiva imi zice ceva de genul "bine mah.... arogante". si sunt cetatean normal cu venituri medii

revenind la subiect, eu schimb toate filtrele la fiecare revizie.

si divagand din nou, FRUMOASA masina

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

Merci mult, Cip!

O sa iau si filtrul de benzina.

In alta ordine de idei, trebuie sa caut o vopsitorie buna si ieftina pentru eleron si bara spate.

Link către comentariu

M-am lamurit cum sta treaba cu faimoasa OMV 100, a fost ultima oara cand am pus apa in rezervor. De acum, raman la ce stiu ca e mai bun, si anume Mol Evo.

Link către comentariu

Dar ce s-a intamplat? Te intreb pentru ca eu numai de-aia bag, crezand ca e o benzina buna...

Link către comentariu

Am mai bagat si inainte, dar ultima oara s-a aprins check engine in bord si a stat aprins pana putin dupa ce am alimentat cu Mol Evo.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Motorul e mai pretentios la benzina, d-aia e bine sa alimentezi cu ce stii ca e bun. Daca in cazul tau e ok cu omv, nu vad nici o problema, dar pentru mine nu e buna.

Am mai avut experiente neplacute si inainte, dar am zis ca poate a fost o intamplare.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Pai da, dar avem cam acelasi motor. De-asta imi faceam griji...

Link către comentariu
Master_Blaster

Inca un motiv sa schimb filtrul de benzina la fiecare revizie.

Link către comentariu

Din pacate, vesti proaste, foarte proaste. 

Dupa o vizita in parc, o aglomeratie de nedescris, m-am ales cu masina vandalizata. Vina e partial a mea fiindca am blocat niste oameni. Asta insa nu scuza sa zgarii o masina, sa o lovesti, sa te sui cu picioarele pe ea si sa rupi stergatorul spate.

Din pacate, traim in jungla, inconjurat de animale.

Am nevoie de sfaturi, cum sa procedez, am casco la alianz insa nu am avut nici o dauna pana acum si nu cunosc procedura.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Din pacate ai deranjat niste animale nu oameni.

Vezi unde au birourile de constatari si vei avea de completat o fisa in care specifici in ce imprejurari s-au produs daunele. Iti vor face ceva poze si iti vor da un deviz cu ce trebuie vopsit/inlocuit. Cu el te duci la un service care are decontare cu allianz si se rezolva. La final daca ai, vei avea de achitat franciza. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Imi pare rau de patania ta,sincer,dar cand ai parcat si ai blocat pe cineva,in mod evident,cam la ce te asteptai?

ca te vor astepta cu tort?una e sa intri sa iei un suc,alta e sa te duci in parc la plimbare.

Ca au si oamenii partea lor de vina e una,dar cam toata este a ta.nu faceai parcarea aiurea,nu pateai nimic.

Sa nu te superi pe mine,ca nu te cert,dar putea fi mai rau...am vazut caz de om jegos si incapatanat,ce parca in fata unui garaj,ca asa gasea el loc liber,negandindu-se ca inauntru este masina cuiva,ce pana lui.

Odata,de doua,de trei...pana I sa luat masina pe platforma si pusa pe mijlocul lui magheru in miez de noapte!ghici cine d luat amenda?

Bine ca nu ti-au spart geamurile si farurile...

Data viitoare,mai multa atentie,respect,chiar daca o pui 30 de metri mai departe!

Brgds

Link către comentariu

Sau macar un numar de telefon in geam! Poate asa evitai patania asta :(

Cat de grav e lovita, ce e afectat?

Link către comentariu

Dupa cum spus, sunt constient ca nu a fost cea mai inspirata parcare din viata mea.

Asta nu scuza comportamentul animalic. Nu stiu ce-as fi facut in locul lor, probabil l-as fi asteptat pe proprietar si i-as fi spus cateva, insa niciodata nu m-as fi suit cu picioarele pe masina, sa-i zgarii toata partea stanga si sa-i fac praf stergatorul. Sub nici o forma!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!