Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Suna bine! Cum zice si Ego, pacat ca n-ai accelerat-o putin :D

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

L-am facut la repezeala, o sa fac altul curand.

Link către comentariu

live pot spune ca arata mult mai bine decat in poze,acum 20 de minute am vazut-o pe Basarabiei si este minunata ,esti la meci cumva?

Modificat de rusen
Link către comentariu

off topic Campionii Campionii

Modificat de rusen
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am facut un filmulet din masina, se aude destul de bine, zic eu.

Maine sper sa montez noile bujii BKR7EIX-11, sper sa se potriveasca, stiu ca cele fara 11 merg, insa de astea nu sunt sigur 100%.

In rest, va plictisesc cu niste poze, detalii picante nu avem, la Worthersee nu ajung desi mi-as dori, poate la anul.

Aaaa, si am schimbat prefixul :)

post-89504-0-03038100-1367955662_thumb.j

post-89504-0-23109700-1367955668_thumb.j

post-89504-0-75826600-1367955675_thumb.j

post-89504-0-00537000-1367955684_thumb.j

post-89504-0-35380700-1367955691_thumb.j

post-89504-0-13258300-1367955698_thumb.j

post-89504-0-35856100-1367955806_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Superba masina :icon_thumleft:  se aude bine 

Link către comentariu

Sunetul e foarte frumos, exteriorul la fel. Totusi stopurile par neterminate.

Link către comentariu

Sa inteleg ca inca nu are praguri? Fa ceva "cu" sau "pe" stopurile alea! :D

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu
Master_Blaster

Se aude bine evacuarea, pana la urma ce finala si ce intermediara ai acum pe masina. 

Ceasul de Boost, nu se misca pe loc? Sau doar peste 4000rpm.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Stopurile nu sunt terminate inca, poate ma ocup maine daca nu bate vantul. 

Am catback inox 60mm cu o intermediara Walker, fara finala. Boost-ul se misca doar daca ii dai talpa, eu doar am ambalat-o putin.

Pragurile sunt in plan, pe langa multe altele :)

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Altii picteaza oua, tu pictezi stopuri! :D. Parca arata mai bine acuma

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

O dat Dumnezeu ! Bravo , arata altfel . Sa le faci un polish ca devin mai lucioase.

Link către comentariu

Mi-am facut curaj sa termin cu ele. As fi preferat un pic mai deschise, dar nu e rau deloc si asa. Cu pasta de polish merge?

Link către comentariu

Au iesit foarte bine, mie imi plac asa, nu mai deschise :)

Link către comentariu

Suna frumos evacuarea.. si stopurile au iesit bine. S-o stapanesti sanatos/ sanatoasa ;) . In filmulet puteai sa calci ambreajul cand accelerai :D

Link către comentariu

Arata foarte bine, bravo! Ce ET si latime au jantele tale, cumva 7 inci cu ET 54? Te-ai gandit la ceva distantiere?

Link către comentariu

Stopurile schimba acum tot spatele , vin foarte foarte bine , iar evacuarea se aude foarte frumos , nu pare sa fie deranjanta la viteze mari pe drumuri mai lungi .

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Da, jantele au 7j cu ET54. Ar fi nevoie, macar pe spate, insa nu sunt fan distantiere. Ma gandeam la flase la un moment dat, gasisem un set de Rotor 5x100, insa nu am incredere in rezistenta lor si nu vreau sa am surprize.

Evacuarea nu am testat-o inca la drum lung, insa nu are cum sa fie foarte zgomotoasa, judecand dupa ce aud la 4-5000 ture cand o mai calc.

Costin, ia un spray-doua si ar trebui sa iasa ceva frumos. Ideea e sa dai uniform si sa ai rabdare, eu le-am curatat de doua ori inainte de rezultatul final. Daca dai de greu, pm me.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Arata excelent stopurile...bravo!

Poti sa pui linistit flanse adaptoare pt 5x100. Am un prieten si are pe BMW flanse adaptaoare de la 5x120 la 5x112 si se comporta foarte bine, nu vibreaza si nu a avut niciun fel de probleme cu ele. Din ce stiu eu, flansele sunt RH si jantele pe care le are tot RH.

Ar merge sa pui niste distantiere (macar pe spate) pt ca ai bara de R32 care este destul de "umflata"

Rotor pe 18" de A1 ai gasit?

Link către comentariu

Vezi ca jantele Rotor de pe A1 au et39.5, iar flansele le vor scoate si mai mult in exterior.

Cauta de A3.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!