Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

65 pe spate si 64 pe fata. Am vorbit cu Vali_devill de mai multe ori pe tema asta si vroiam o a treia parere.

Link către comentariu

Am facut azi compresia, eram curios cum stau, mai ales dupa cate auzisem despre problemele cu pistoanele la motorizarea asta.

Florin@Caractere m-a primit cu amabilitate, compresia a rezultat intre 10 si 10,5.

Am gasit un pic de ulei pe bujiile 2 si 3, dar nimic ingrijorator.

Cu ocazia m-am lamurit si cu bujiile, trebuie schimbate. Voi merge, cel mai probabil, pe BKR7EIX.

O bobina am schimbat, noroc ca mai aveam doua de la fosta masina si sunt compatibile cu actuala.

Maine am programare sa lucram la evacuare, sper sa montam finala si noua intermediara.

Link către comentariu

Finala nu incape, am schimbat intermediara cu una de 60mm, Walker. Ca prima impresie se aude mai incet un pic, va fi si mai silentioasa dupa ce se vor mai arde sitele.

Finala va intra la vanzare, pentru cine e interesat.

Link către comentariu

Si eu sunt curios de cum ti-au iesit...oare nu ar fi mai simplu sa pui o folie pe ele? ma tot uitam si eu de niste stopuri mai inchise..de R32 dar nu cred ca merita banii pt ca nu aduc o mare schimbare a imaginii..mai ales pe alb cum am eu.

Link către comentariu

O sa pun cand sunt gata, nu-mi place ca au iesit cam prea inchise.

hartie abraziva si le "deschizi" fara probleme

Link către comentariu

La tine, masina fiind alba, ti-ar sta mai bine cu stopuri led R32, pe negru nu mi se pare ca ar da bine, tocmai d-aia am optat sa le dau cu spray.

Da, ar fi o idee, insa nu as vrea sa mai dau cu lac dupa, nu-mi iese.

post-89504-0-02039600-1367353464_thumb.j

post-89504-0-45958800-1367353470_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

sincer imi plac mai mult cele decat inchise la culoare..cum sunt pe acel golf cu numar de UK...cele cu led nu imi sunt prea dragi..desi sunt mai high tech.

Link către comentariu

Pe ECS tuning poti arunca o privire..sunt cateva nuante de stopuri...tinted..sau R32 OEM..sa iti faci o idee. Acestea cu LED parca sunt stopuri " tuning"  si sincer inca am un fior cand ma gandesc la fosta mea capota "tuning" 

Link către comentariu

Sunt foarte departe de ideea de tuning prost acele stopuri LED, mai ales ca sunt OEM. Depinde de gusturi, poti arunca o privire la masina lui Iceman86, e alba cu pachet R-line. Aia este o masina frumoasa.

Problema mare cu ECS este transportul, au preturi foarte mari, nu stiu de ce.

Se gasesc pe ebay led cu 300 euro fara transport sau tinted la 200 euro.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

inteleg...nu as da atatia bani pt stopurile astea....intr-adevar cele cu led sunt f diferite de cele stock...dar mie nu imi prea plac...

Link către comentariu

Asa se aude cu noua intermediara, in ture mari se aude gutural, ceea ce e bine. Sunt multumit, asa va ramane.

Link către comentariu

Se aude foarte frumos...bravo. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Merci!

Sunt multumit ca e aproape de stoc ca si zgomot, nu mai rezoneaza si se aude cum trebuie in WOT.

Link către comentariu

Se aude bine si îmi place că ai şters dungă neagră de la număr :d

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

Link către comentariu

Pacat ca nu ai accelererat-o putin :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!