Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Master_Blaster

Agata la toate ca asa sunt cutiile de VW mai slabe la capitolul asta.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

la mine era o problema doar in treapata 1 si 2 , apoi intra ok , fara probleme , dar acum le-am rezolvat , la fel am rezolvat problema si la un golf 3 din familie , insa dupa cum ti-am zis nu prea am idee de timoneria de golf 5 , la 3 si 4 sunt cam la fel .oricum e o problema generala a grupului VAG asta cu , cutia de viteze.

Link către comentariu

Salut. Ai facut o mare greseala sa nu pui ulei original la cutie.. Ai sa vezi dupa 2-3000 km ca o sa agate.

Link către comentariu

Salut, Cosmin!

Stiu ce mi-ai spus si sper sa nu fi facut o greseala alegand Swag. Este facut in Germania si am auzit numai lucruri bune despre el. Daca va fi sa fie, il voi schimba cu original, nu e chiar asa scump.

In alta ordine de idei, azi am reusit sa dau fetele de usi jos, am inlocuit manerul la pasager, i-am pus butonul cu crom si lumina de usa.

Am inceput si vopsirea stopurilor, maine mai dau ultimele straturi, sper sa iasa bine. Macar daca nu ar fi batut vantul...

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Eu am pus castrol taf x 75w90.

Au intrat 2l.dupa ce se scurge uleiul vechi,se introduce cam 1.6l din cel nou.iti va da senzatia ca s-a umplut,dar daca tot e pe elevator,dai drumul la motor,treci cutia prin toate treptele sa se imprastie uleiul,apoi intra si restul uleiului.

Uleiul oem e obligatoriu doar la dsg...restul e cancan!

Brgds

Link către comentariu

Cea primita nu e in stare prea buna, tipsurile sunt putin ruginite. O sa incerc sa o pun pe cea de la Radu( Kadettro), sa speram ca intra.

De fapt, de intrat, va intra, problema va fi cat de joasa va fi.

Link către comentariu

Diseara incercam cu evacuarea, sa vedem ce iese.

E in plan si eleronul.

Link către comentariu

Fa publice planurile cu eleronul sa am si eu de unde ma inspira! :)

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Sa fie doar pentru golf normal, sa numai trebuiasca sa schimbi si lampa de frana.

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Este pentru golf normal, se pune peste cel de pe masina cu dublu adeziv. Uite aici.

Nu trebuie schimbat nimic.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Si eu sunt interesat de acel eleron dar sunt un pic mai retinut in privinta calitatii materialului .....un eleron de firma este peste 200e  (rieger este 280e)....daca il achizitionezi te asteptam cu poze, chiar daca nu este vopsit :lol:

9

Link către comentariu

@Cip: Thanks!

Daca vreti sa ploua vreodata, sa-mi spune-ti mie si spal masina, o sa ploua negresit ;)

Salve,

Frumoasa.....si eu tot neagra mi-as fi dorit dar nu a fost sa fie nici de data asta:)..

Funny, tocmai cautam pe net niste suporti pentru numerele de inmatriculare...si vad la tine suportul cu vwforum.

Unde sa comand un set?

Link către comentariu

Din cate am inteles, e din plasttic amestecat cu fibra, sau cel putin asa sustin ei. Calitatea este ok, destul de calitativa pentru banii ceruti.

Oricum, am alte prioritati, am gasit macarale si motorase pentru spate, am evacuarea de rezolvat, revizie... si altele, dar le luam pe rand.

Suportul l-am luat odata cu masina, dar stiu ca e topic facut pentru asa ceva, nu pot sa-ti dau link ca scriu de pe telefon.

Cel de la ABT pare cam lung, nu prea ma incanta. Cel de la servco parca arata mai oem-ish.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

eu am eleronul ala si sunt multumit  mai ales ca acum l am revopsit pe masina , e complicat sa l vopsesti ca nu prea ai cum sa l tii vin cu poze pe topic la mine

ot: bogdan distanta aia de care ziceai e de 65 cm  peste toate 4  :)

Link către comentariu

Ok, merci mult! Mai mult ca sigur o sa-l iau si eu, va completa pachetul R exterior.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!