Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Nu, inca nu am mers in service. La mine zgomotul apare si dispare cand vrea, nu prea are factori care sa-l influenteze..insa cu ambreiajul apasat dispare.

Modificat de mike.
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si la mine se manifesta , bogdan eu am testat faza cu calcatul ambreiajului pe loc nu in mers ,  si am observat ca da dau drumul usor la ambreiaj sunet se pierde din putere aproape insesizabil ,  in schimb in mers  e ok  sau cel putin nu am sesizat eu un aseamenea zgomot.

din ce mi a spus tata (are ceva mai multe cunostinte in mecanica/motoare) mi a  explicat ca e posibil ca arcurile alea sa trepideze/ sa faca galagie daca s-au uzat

ele cica au rol de a prelua din socul care apare in momentul in care se cupleaza cutia la motor pe romaneste cand pleci de pe loc , si restul socului este preluat de disc(partea cu ferodo daca am inteles eu bine ) prin faptul ca patineaza ff putin ceea ceea ce e normal.

Cand calci ambreiajul discul nu mai primeste vibratii de la motor  si deci nu mai zdrangane alea , depinde cine a avut masina inainte si ce a facut cu ea daca ia da talpa aiurea cu fortari de pe loc.. asta cred ca e rezultatul.

( off-topic si dulapul' de logan a lu tata mai face asa  am observat si eu cand stateam la semafor.. si l-a avut de nou si nu a vazut forja) sunt curios ce o  sa spun cei de la service.

Modificat de pit90
Link către comentariu

Mda, e posibil sa fie ceva ce nu va cadea prea curand si sa se poata merge asa, insa eu nu pot, imi sta pe creier sa aud zgomote la masina. Forjata nu prea a fost de cand e la mine, hai ca mai vedea 5000 odata la nu stiu cat timp, asta nu cred ca e mare tragedie.

Faza cu arcurile mi-a mai spus-o cineva cand am fost prima data ca auzeam eu o mica bataie la plecatul de pe loc, s-ar putea sa fie o explicatie.

Calin, ai pm.

Vineri sper sa se elucideze misterul, macar sa stiu ce am de facut. Ma gandesc sa incerc la reprezentanta o eventuala inlocuire, pentru garantie si cartea service, insa sa vedem cat cer.

Link către comentariu

Azi am fost la Dudu Alin, zgomotul nu se mai aude deocamdata.

Din cate mi-a zis el, se pare ca am volant cu masa simpla, nu dubla cum credeam eu si cum mi-au mai spus si altii. 

Navigatia a inviat si ea odata cu masina, a inceput sa vada satelitii, am venit din Militari pana acasa fara erori, ca niciodata.

Doua vesti bune intr-o zi, nu e rau.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

cel mai probabil ai avut missfire. Suspectez benzina.

Zgomotul se manifesta numai la ralanti, si e cauzat de numarul de rotatii mai mic decat normalul. Pe cilindrii 1 si 4 sunt mai frecvent missfire, iar 2 si 3 sunt mai rar.

La mine zgomotul aparea la rece, am scapat prin stergerea adaptivilor si am adaptat clapeta.

Poate a fost coincidenta, dar... A mers

Link către comentariu

Benzina? Am bagat cea mai buna benzina care puteam sa o bag, dupa parerea multora, si anume Mol Evo. 

Cred ca ar putea sa fie ambreiajul si se manifesta doar la solicitari mai intense, daca merg decent nu se aude nimic. Daca fac cateva "-", reapare.

Link către comentariu

Curatica, curatica! :D
Am profitat de vremea frumoasa si i-am tras o sapuneala. Cu ocazia asta am vazut o gramada de zgarieturi, majoritatea par provenite de la usile altora. Bine ca am bandouri...
Am pus si banda dublu adeziva numerelor cu ocazia asta.

PS: Clar imi trebuie un telefon mai bun, camera asta sucks :(

post-89504-0-55377200-1362070731_thumb.j

post-89504-0-63741400-1362070743_thumb.j

post-89504-0-17727500-1362070758_thumb.j

post-89504-0-85770600-1362070766_thumb.j

post-89504-0-52508400-1362070774_thumb.j

post-89504-0-02122100-1362070781_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Arata foarte bine, un set de praguri de GTI ii mai trebuie si exteriorul este complet, iar la interior i-ar sta bine cu ornamente de praguri cromate de Golf 6, si switch de lumini cromat cu senzor de lumina, in rest nu prea mai ai nimic de adaugat. :)

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Arata foarte bine, un set de praguri de GTI ii mai trebuie si exteriorul este complet, iar la interior i-ar sta bine cu ornamente de praguri cromate de Golf 6, si switch de lumini cromat cu senzor de lumina, in rest nu prea mai ai nimic de adaugat. :)

Ai fi surprins ce lista draguta am :))

Pragurile sunt in plan, switch-urile vin curand iar ornamente de praguri voi pune doar cu GT. Am gasit unele in UK dar nu-mi plac, mai asteptam.

@EmX: Ai pm.

Link către comentariu

Salut, legat de sunet.. si eu am avut aceas problema insa eu am motor 1.9TDI 105cp..trebuia sa schimb ambreiaj+volant :( 

Bravo pt masinuta, frumoasa!

Link către comentariu

In speranta ca-ti vei mai aduce aminte (n-ai dat prea multe detalii la vremea respectiva) .. sunt si eu interesat de un RCD/RNS510 si nu stiu cum stau cu compatibilitatea si ce alte modificari/update-uri mai trebuie facute. Ai montat si difuzoare si pe usile din spate?/e o diferenta in materie de calitate audio odata cu trecerea la noul radiocd? Detin RCD300(ca-n poza) si masina e din.. oct.2007.

Apreciez.

rcd300eu3.jpg

Link către comentariu

Boxe aveam, nu a trebui sa mai pun. Singura problema a fost cu CAN-ul care a trebuit sa-l upgradez fiindca mi-a omorat bateria de trei ori intr-o zi.

Calitatea s-a imbunatatit fata de RCD300, la fel aveam si eu.

Va trebui sa cumperi noi mufe pentru RNS, RCD-ul are mufele destul de departate una de cealalta si au loc amandoua, la RNS sunt foarte apropiate. Exista si varianta sa scoti camasile de plastic ale mufelor, asa am facut eu insa exista pericolul sa iasa si va trebui desfacut tot ansamblul din nou, ceea ce e cam bataie de cap. Eventual, incearca sa pui ceva care sa le tina bine pe pozitie si n-ai treaba.

Asa arata ce ai acum, dupa ce scoti acea camasa de plastic va arata asa. Cred ca merge si daca desfaci doar una si cealalta o lasi cum e.

Link către comentariu

Am mai reusit un upgrade ieri.

post-89504-0-11632100-1362331495_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Un upgrade frumos si de mare ajutor pe timpul noptii. Eu mai am de montat lampile in usile spate si am completat si usile. 

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!