Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Ce aiurea...imi imaginez cam ce ai gandit pe loc..pfff

Ramaneai masca daca gasesi un biletel : "scuze! 07xx.xxx.yyy" :)) dar...te uiti in spate si fugi...

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

M-am gandit la un moment dat sa-mi fac oglinzile rabatabile electric, dar am considerat ca nu este chiar o prioritate si am pus-o mai la coada listei. Oricum, parchez acolo de 2 ani si ceva, nu s-a intamplat niciodata nimic.

Link către comentariu

Am comandat oglinda completa, luni o iau, va fi rabatabila electric :D

pana nu inlocuiesti si calculatorul (calculatoarele) de usa, doar daca bazai tu cand o pliezi cu mana..... :lol:

Link către comentariu

Am verificat inainte, terminatia calculatorului e cu M daca nu ma insel, suporta puddle lights si pliere electrica ;)

Link către comentariu

Merci! Odata cu noua oglinda voi incerca sa pun si puddle lights, cred ca vor merge in maner, sunt prea groase pentru capac.

Link către comentariu

Daca ai dat jos fetele de usi si ai verificat, da - controlerele de tipul 3 cu M trebuie sa suporte

Link către comentariu

Am verificat cu vagcom-ul, nu am dat fetele jos inca.

Trebuie date fete de usa jos, ca sa vezi codul controlerului... nu ce iti arata pe VCDS.

Personal, ma indoiesc ca au echipat-o cu calculatoare full si ea nu avea oglinzi pliabile, dar pana nu desfaci este doar o presupunere.

Link către comentariu

Nu inteleg de ce ar arata vcds altceva decat fizic ar exista pe masina...dar o sa vedem la fata locului. 

Oricum ar fi, sunt hotarat sa fac retrofitul la pliabile electric, mai ales ca am de unde lua oglinzile la pret bun.

Iata ce mi-a dat VCDS:

Address 42: Door Elect, Driver        Labels: 1K0-959-701-MIN3.lbl
   Part No SW: 1K0 959 701 M    HW: 1K0 959 701 M
   Component: Tuer-SG         005 0971  
   Coding: 0000180
   Shop #: WSC 01392 785 00200
   VCID: 387559444B4894E

Address 52: Door Elect, Pass.        Labels: 1K0-959-702-MIN3.lbl
   Part No SW: 1K0 959 702 M    HW: 1K0 959 702 M
   Component: Tuer-SG         004 0957  
   Coding: 0000180
   Shop #: WSC 01392 785 00200
   VCID: 39735C4070428D6

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Mol Evo rules  :icon_thumleft:

De azi sunt fan al acestei benzine, motorul toarce ca o pisicuta cu ea, spre deosebire de toate celelalte.

Maine iau oglinda, sper ca sambata viitoare sa o montez.

Link către comentariu

Daca merge, o iau si pe cealalta. Nu are rost sa o cumpar deocamdata, sa nu dau banii degeaba.

Link către comentariu

Odata cu noua evacuare am observat o pierdere de cuplu in turatii joase datorita lipsei contra-presiunii gazelor la iesire.

Diametrul marit al noii evacuarii( de la 55mm la 70) e si una din cauze. Pentru a reveni la o stare cat mai apropiata de cea din fabrica, trebuia montata o finala sau inca o intermediara. Am ales solutia cea mai la indemana, si anume sa pun intermediara originala.

Rezultatul e o masina mai silentioasa dar cu cuplul mai aproape de stoc.

post-89504-13609419762476_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai bine, era pacat sa nu beneficiezi de tot cuplul. Acum chiar e resonated :D

Intermediara la cel de 170 vad ca e mai mica fata de ce aveam eu, seamana cu cea de 1.2.

Unde ai montat-o?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Asa aveam si eu intermediara stock. 

La motoare asa mici (cu turbine mici) diametrul de 70mm nu cred ca e bun, la evacuari bigger isn't better. Eu am traseul facut la top gear de 55 si in afara de zgomot nu e nici o diferenta notabila. Ceea ce e f important pt ca si asa motoarele mici nu au cum sa faca cuplu mare jos in ture, chiar si 1.4 cu compresorul mecanic pierde cuplu jos in ture.

Te-ai uitat daca intermediara asta stock e free flow? 

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!