Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Problema este adaptarea la Golf 5 pentru ca arata altfel bratul oglinzii. La G6 este acel locas care se poate decupa, la G5 oem se afla in brat.

puddle-light-1.jpg

L.E.:Acum am vazut mai bine ce ai tu si chiar cred ca se potrivesc la fix in brat, sunt diferite fata de cele de G6.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ca sa le si aprinzi oem,cred ca ai nevoie de alte calculatoare usi,sau macar sa se poata baga pini in ele.

Oricum e un feature folositor,cand apas sa deschid masina de la distanta,se face lumina in jurul ei.

Brgds

Link către comentariu

Cred ca le voi pune in capacul oglinzii, nu in brat.

Nu stiu cum vor fi conectate deocamdata, vom vedea...

Link către comentariu

Vazut aseara KKY-ul pe la 9,mi-a sarit in ochi cand urcam spre semafor :D

Poate mai facem si noi o spontana,m-am gandit sa-ti dau un telefon dar eram cam pe fuga..

Link către comentariu

9 seara,am uitat sa specific :D Ar fi nice,sper sa pot ajunge,daca nu e masina in service :(

Link către comentariu

Wow ...f bine arata, este mult mai agresiv GT-R-ul acum :) Te pregatesti pt duminica sa intelegem :)

Link către comentariu

Filmulet n-am facut inca, insa e nebunie :))

Sunt deja pregatit, mai ramane sa o spal si gata!

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Evacuarea este Militek, cat-back, doar o intermediara, fara finala, 70mm cred.

Este insa un pic cam prea galagioasa pentru ce vreau eu, ma gandesc sa mai pun o intermediara sau poate chiar toba finala,

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Frumos arata cu evacuarea central pozitionala.

Sunt curios de sunetul pe care-l are acum.

Link către comentariu

Nebunie cu fusta de R si cat-back Milltek :icon_thumleft: . Neaparat un filmulet, macar la relanti.

Ce-i drept traseu de 70mm cu o intermediara este overkill pentru 1.4. Eu zic ca ar trebui o finala.

Eu stiu cum face la mine cu traseu de 50 si o intermediara.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Va multumesc!

O sa incerc un filmulet curand, sa vedem ce iese.

Referitor la sunet, dupa o discutie cu Gabi a ramas sa pun finala, intermediara nu prea are loc.

Link către comentariu

E posibil sa creasca consumul din cauza modificarii evacuarii? Avand in vedere ca merg mai batraneste decat inainte, din cauza zgomotului...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!