Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Da,eu eram...din nefericire pe capota nu este folie....este vopsea :(( . Am zis sa astept primavara si o voi vopsi alb complet...nici mie nu imi place dar am zis ca iarna sunt sanse mari sa fie afectata vopseaua si prefer sa mai stau 2 luni. Pragurile nu cred ca ai avut timp sa le vezi, nici alea nu sunt OEM, dar deodata cu capota vor fi si pragurile OEM.

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Suna bine, spor la modificari! Sa-mi dai si mie pe pm nr tapiterului, te rog, am un proiect in cap :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Noutati nu prea ar fi deocamdata, vor urma in curand cateva, insa le voi dezvalui la momentul potrivit.

Pana una alta, un record de consum pe ruta Afi Palace- Berceni, distanta 8km, consum 6.7, mers batraneste.

Si un personal best, 2.4 %, am facut screen shot, filmuletul fiind cam neclar.

post-89504-13588003001989_thumb.jpg

post-89504-13588003157701_thumb.jpg

Link către comentariu

2.4% ala este din consumul instant, corect? Atunci nu prea are relevanta, la cel instant poti avea si 1.5 si chiar 0 :)

Insa consumul de 6.7% e foarte bun. Se vede ca e realizat noaptea.

Link către comentariu

in poza este cel instant. dar se poate obtine consum mediu de 1-3% cat pt o poza daca stii sa pacalesti BC.

Link către comentariu

2.4% ala este din consumul instant, corect? Atunci nu prea are relevanta, la cel instant poti avea si 1.5 si chiar 0 :)

Insa consumul de 6.7% e foarte bun. Se vede ca e realizat noaptea.

Este cel instant, insa era mers normal, nu deccelerare sau frana de motor. In treapta a 5-a, viteza constanta, fara tempomat.

Link către comentariu

reflectoare, la cate leduri au .

sa pui poza vineri seara,pe zapada :)

cand se aprind,cand descui masina doar?

Modificat de Muale
Link către comentariu

Cred ca mai dureaza pana le pun, e frig afara si dureaza ceva. Se leaga la plafoniera, se aprind si inchid odata cu ea.

Link către comentariu

si daca aprinzi plafoniera cand stai in masina?

ma gandeam ca se leaga la coming home...sa se activeze doar la descuiere

Link către comentariu

Nu se pot lega la calculatorul de usa? Sa fie perfect oem?

Sau macar la luminile din usi, sa se aprinda si sa se stinga odata cu ele?

Link către comentariu

in luminile de usi nu e ok. descui masina si nu se aprind...scopul e sa vezi in ce calci si cand vii spre masina,nu?

Link către comentariu

Pai nu am nici un interes sa se aprinda cand e usa deschisa, pentru asta le am pe cele de jos. Ma intereseaza sa vad langa masina cand usa e inchisa.

Link către comentariu

Pai asa se aprind cele oem, exista pozitie pentru ele in calculator, sau ar terbui sa existe...

Link către comentariu

Ai sensor de lumina oem pe masina? Altfel singura solutie ramane legarea la plafoniera si se vor aprinde la fiecare decshidere a masinii.

P.S.: Dar se pot monta pe bratul oglinzii, chiar daca din fabrica nu a fost prevazut pentru lampi?

Link către comentariu

Nu am sensor de lumina(deocamdata) :D

Vedem, eu asa am zis, dar daca exista o varianta oem, o vom face.

Va trebui decupat capacul oglinzii pentru instalare.

Link către comentariu

Ai aici un DIY.

Vezi ca tu ai luat modelul pentru Golf VI, cu forma de triunghi, la Golf V luminile OEM sunt rotunde, si locul pentru decupaj tot rotund e. Dar banuiesc ca se poate decupa si altfel...

Link către comentariu

Ai dreptate, vanzatorul le-a pus invers. Am gasit un DIY si aici.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!