Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

R-Line vine cu bara asa:

vwgolfrline2.jpg

Si exista una si cu evacuare vizibila, laterala. Bara de R vine doar pe R si doar cu evacuare centrala...

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai de ce vrei de R32? Vrei sa modifici evacuarea?

Eu zic ca e mult mai ok cea de R-line care difera putin de GTi

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu zic ca vrea sa o cumpere pe cea care e la vanzare.

Caz in care ar trebui sa lasi evacuarea centrala care arata foarte, foarte bine!

Modificat de Rave
Link către comentariu

Bara e deja cumparata, din moment ce nu am alta varianta va trebui sa schimb evacuarea...

Link către comentariu

O sa iau si evacuarea, e inchis la Top Gear deocamdata ;)

Difuzorul este 550 ron fara TVA la PBN :(

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Exista bara R32 look, aftermarket, cu evacuare pe stanga, sau cu locul pt evacuare astupat. Dar daca zici ca bara luata este OEM atunci este clar ca are decupajul pentru evacuare central.

Link către comentariu

Poate gasesti la bara aia un difuzor cu iesire pe stanga bara permite daca e exact ca cea postata de tine , ( o idee )

Link către comentariu

Exista difuzor pentru bara OEM cu iesire pe stanga, cauta la SRS-TEK.de parca, dar e 150 de iepuri din cate tin eu minte plus ca nu ai garantia ca va arata "germania" R32 look este ce trebuie, mai ales daca este OEM. Vrei sa scoti finala sau o schimbi?

Link către comentariu

Eu zic ca e pacat de bara sa nu lasi evacuarea centrala. Mai ales penrtu ca asta pe care ai luat-o este de calitate si la pret bun...

Se monteaza in 15 minute evacuarea, fiind cat-back. Si nici prea zgomotoasa nu ar trebui sa fie. Las-o asa cum e! :)

Link către comentariu

Sincer, imi place mult sunetul actual, nu e prea zgomotoasa in turatii joase, iar in turatii inalte zici ca e V6.

La Husky am schimbat doar tipsurile si au schimbat nivelul zgomotului radical. Bine, alea erau indreptate in jos din fabrica si probabil nu va fi aceeasi diferenta, insa as vrea sa ramana cum e.

Pana pe 3 ianuarie ma hotarasc eu.

Link către comentariu

Pai asta e la fel, in ture joase e la fel ca cea OEM, si cand urci suna foarte, foarte bine. Parerea mea, pune-o pe masina asa, pastreaza evacuarea stoc, vezi daca-ti place si daca nu o schimbi la loc. :D

Link către comentariu

LA MULTI ANI TUTUROR!

Fie ca noul an sa ne aduca numai bucurii, bunatati pentru masini si sa ne fereasca pe toti de accidente :icon_santa:

Link către comentariu

Sincer, imi place mult sunetul actual, nu e prea zgomotoasa in turatii joase, iar in turatii inalte zici ca e V6.

La Husky am schimbat doar tipsurile si au schimbat nivelul zgomotului radical. Bine, alea erau indreptate in jos din fabrica si probabil nu va fi aceeasi diferenta, insa as vrea sa ramana cum e.

Pana pe 3 ianuarie ma hotarasc eu.

Nu vad cu niste tipsuri sa schimbe nivelul sau cum se aude o evacuare. Tipsurile sunt doar pt look

Link către comentariu

Roby, schimba, la mine cel putin s-a simtit o diferenta pt ca tipsurile au filtre in ele. Depinde de la tips la tips dar se simte.

Link către comentariu

Multumim de urari , drumuri bune si sa ne auzim cu bine in noul an , cu mai multe realizari si pentru masinute !!!

Link către comentariu

Te-am vazut asta seara in trafic...pe la ora 22:30 pe Dimitrie Cantemir, intrai in pasajul Unirii..eram in spatele tau....nu am stiut cum sa reactionez :)) Imi pace cum arata masina !

Link către comentariu

Merci! Tu erai cu GTI-ul alb? Am admirat-o cu prietenii cu care eram, dar m-a dezamăgit un pic folia de pe capota, ii stirbeste din frumusetea ei originala.. In rest, arată de nota 10!

A mea era un pic murdara, curată e mai frumoasa :)

Modificat de cogdao
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!